Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στήριξε Ζέρβα στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης, δήμαρχο Δούκα στην Αθήνα θέλει ο Ανδρουλάκης

Στήριξη δια της παρουσίας τους έδωσαν σήμερα στους υποψηφίους δημάρχους που στηρίζουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

 

Ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα και κάλεσε σε εκ νέου στήριξή του. «Είμαι εδώ για να επαναλάβω τη στήριξη μου στον Κωνσταντίνο Ζέρβα για να είναι ο επόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης», δήλωσε εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο.

Οι δυο τους είχαν αρχικά μία ολιγόλεπτη συνάντηση εντός του εκλογικού κέντρου και ακολούθως ο πρωθυπουργός στάθηκε στη συνεργασία με τον δήμαρχο λέγοντας πως «αντιμετωπίσαμε πολλές κρίσεις όπως ξέρετε τα τελευταία 4 χρόνια. Σήμερα, όμως, έχουμε κάθε λόγο να μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη που κουβαλάει μεν χρόνιες δυσκολίες και προβληματικές υποδομές, αλλάζει όμως και αλλάζει με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Αλλάζει μέσα από σημαντικές δημόσιες επενδύσεις οι οποίες γίνονται. Είχα την ευκαιρία να βρεθώ σήμερα το μεσημέρι μαζί με τον δήμαρχο στην υπογραφή λειτουργίας και συντήρησης του νέου μετρό που θα λειτουργήσει μέσα στο 2024».

Στη συνέχεια τόνισε πως η εκλογή του Κωνσταντίνου Ζέρβα στον δημαρχιακό θώκο της Θεσσαλονίκης «είναι πολιτικό στοίχημα που έχουμε βάλει και το οποίο πρέπει να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε μετά ενωμένοι στην επόμενη μέρα. Η επόμενη τετραετία θα είναι η τετραετία της Θεσσαλονίκης με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα».

«Δεν θέλουμε δήμαρχο πρίγκιπα, πρέπει να ψηφίσουμε έναν Δούκα»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ από την πλευρά του βρέθηκε στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού του «Αθήνα ΤΩΡΑ» του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε πως «ως κάτοικος Αθηνών θέλω έναν δήμαρχο κοντά μας, δίπλα μας, καθημερινά. Δεν θέλουμε έναν δήμαρχο απόμακρο, έναν δήμαρχο πρίγκιπα. Για να πάψει η Αθήνα να έχει δήμαρχο πρίγκιπα, πρέπει να ψηφίσουμε έναν Δούκα, τον Χάρη Δούκα».

Ανδρουλάκης

Related posts

Αποστολάκης: Αν ήμουν ο Φλώρος θα είχα παραιτηθεί, δηλώνει ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ

admin

Στη Βουλή μεταφέρεται η πολιτική σύγκρουση για τις φωτιές – Πότε θα γίνει η συζήτηση, τι θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός

admin

Γεωργιάδης: Άσχετος ο Κασσελάκης – Μεγάλη επιτυχία η επενδυτική βαθμίδα

admin

Στα μάτια

admin

Στη Βουλή η τροπολογία για το «μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη

admin

Σαμπάχ: Η αγνόηση των αιτημάτων της Τουρκίας ρίχνει σκιά στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

admin

Συνεδριάζει στις 11 το Υπουργικό – Ποια θέματα θα συζητηθούν

admin

Κομισιόν: Η Τουρκία να σέβεται την ακεραιότητα των κρατών – μελών της ΕΕ

admin

Ανδρέας Πάτσης: Την άρση ασυλίας του βουλευτή ζήτησε ο εισαγγελέας

admin