Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρέγγα

Αφού κυκλοφόρησε η φωτογραφία που τον δείχνει σε δείπνο με χαβιάρι και μπλε καβούρι, ο Αρης Σπηλιωτόπουλος βγήκε στα κανάλια για να ενημερώσει το φιλοθέαμον αριστερό κοινό ότι μπορεί με ευκολία να φάει ρέγγα και φασολάδα. Πάντως, μεταξύ μας είναι καλύτερα για τον ΣΥΡΙΖΑ να αναλώνεται σε γαστρονομικές αναλύσεις αντί να μελετάει τα δημοσκοπικά νούμερα. Γιατί, στην περίπτωσή του, όπως λέει κι η παροιμία που χρησιμοποιούν οι Φλαμανδοί για να επισημάνουν ότι κάτι δεν πάει βάσει σχεδίου, «η ρέγγα δεν τηγανίζεται εδώ».

Διαζύγιο

Κατά τα λεγόμενα του Ανδρέα Λοβέρδου, οι 42 υποψήφιοι των Δημοκρατών έχουν πάρει διαζύγιο με τον επαγγελματικό αρνητισμό. Για να δείξει μάλιστα ότι το εννοεί, εξήγησε πως «αν πει κάτι καλό ο κ. Κασσελάκης ή ο κ. Μητσοτάκης, θα το δεχτούμε». Οι πολύ κακές γλώσσες, βέβαια, είδαν την εν λόγω επισήμανση σαν αντιγραφή εκείνου του ιδρυτικού συνθήματος του Ποταμιού, σύμφωνα με το οποίο το κόμμα έκλεβε ιδέες κι απ’ τα αριστερά κι απ’ τα δεξιά. Και θυμήθηκαν πόσο καλά πήγε τελικά αυτό.

 

Διαμαρτυρία

Ο Αδωνις Γεωργιάδης ανέβασε ένα βίντεο από διαμαρτυρία συνδικαλιστών εναντίον του στο Θριάσιο. Σε αυτό, εξήγησε στους ακόλουθούς του, φαίνεται «πως τελικά δεν είχαν να πουν απολύτως τίποτε πλέον από το να κάνουν φασαρία». Βγαίνει, όμως, κι άλλο συμπέρασμα. Υστερα από τόσα χρόνια που παρακολουθούμε την αδωνική πορεία στη δημόσια σφαίρα, κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι πολιτικοί σαν κι αυτόν θρέφονται από τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις.

Μήνυμα

Από τα σόσιαλ μίντια ο Μάνφρεντ Βέμπερ έστειλε μήνυμα στο VMRO γράφοντάς του ότι «θα πρέπει να σεβαστεί πλήρως τις δεσμευτικές διατάξεις της Συμφωνίας των Πρεσπών και να χρησιμοποιεί με συνέπεια το όνομα “Βόρεια Μακεδονία”» επειδή «η τήρηση των διεθνών συμφωνιών είναι θεμελιώδης προϋπόθεση για εμάς ως ΕΛΚ». Εντάξει, δεν έχει κρύψει ποτέ πόσο φίλος του έλληνα Πρωθυπουργού είναι. Οπότε, εφόσον ο τελευταίος προειδοποιεί σε κάθε προεκλογική του εξόρμηση τη γειτονική χώρα, να μην το κάνει κι ο Γερμανός;

Related posts

Επιστολική ψήφος κι από την Παπούα Νέα Γουινέα

admin

Το «φάντασμα του Τσοβόλα» πλανιέται πάνω από τη ΝΔ, λέει ο Τσακαλώτος για το φορολογικό

admin

Γλαβίνας για γάμο ομοφύλων: Κατ’ όνομα φιλελεύθερη η στάση Μητσοτάκη, όταν υποκινεί σε αποχή

admin

Σακελλαροπούλου: Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου έβαλε τη σφραγίδα της μεγαλοφυΐας του σε όλο το μουσικό φάσμα

admin

Πώς είδαν στο Μαξίμου την εκλογή Κασσελάκη

admin

«Δεν είναι δικά μου τα χρήματα» – «Τα έφερε σπίτι ο σύντροφός μου»

admin

Μάντζος σε Βορίδη για Τέμπη: Όταν έρθουν οι ποινικές δικογραφίες να είστε έτοιμοι

admin

Τρία αεροπλάνα

admin

Πώς φτάσαμε στον διπλωματικό πόλεμο Ελλάδας – Λιβύης

admin