Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πνοή

Σύμφωνα με τον Ευάγγελο Αποστολάκη, «ο Στέφανος Κασσελάκης, μέσα από τη νέα του θέση, αφουγκράζεται τα προβλήματα της κοινωνίας και με μια σειρά επαφών και επισκέψεων θεσμικών αλλά και με τους ίδιους τους πολίτες δίνει νέα πνοή στο κόμμα». Εντάξει, έχει πει και πιο διθυραμβικά πράγματα για τον αρχηγό ένας από τους πρώτους θαυμαστές του. Αλλά, νέα πνοή με σταθερή πτώση του ΣΥΡΙΖΑ στα γκάλοπ και χαμηλότερη δημοφιλία κι απ’ του Βελόπουλου;

Διάσπαση

Για τον Διονύση Τεμπονέρα, στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το ερχόμενο Σαββατοκύριακο «δεν πρέπει να είναι το βασικό θέμα συζήτησης οι διαγραφές που κρέμονται πάνω από το τραπέζι» γιατί «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζεται μία διάσπαση». Σύμφωνοι. Ωστόσο, από το 2019 κι έπειτα ο ΣΥΡΙΖΑ δυσκολεύεται πολύ να καταλάβει τι χρειάζεται. Οπότε, στατιστικά μιλώντας, το πιθανότερο είναι να διαλέξει και πάλι τη λάθος λύση στα προβλήματά του.

Χαράτσια

Σιγά μην άφηναν την ευκαιρία να πάει χαμένη οι κεντροαριστεροί. Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος επισήμανε ότι προεκλογικά η ΝΔ υποσχόταν καμία αύξηση φόρου και τώρα «ξεκίνησαν με τα χαράτσια από τους ελεύθερους επαγγελματίες. Να δούμε πού θα φτάσουν». Πού θα φτάσει η αντιπολίτευση, η οποία θα έπρεπε να επιθυμεί να πληρώνουν φόρο περισσότεροι ώστε να χρηματοδοτείται το κοινωνικό κράτος, πάντως, ξέρουμε.

Αξίες

Οταν έρχονται επίσημοι προσκεκλημένοι πάντα οι πολιτικοί λένε τρεις καλές κουβέντες παραπάνω γι’ αυτούς. Ετσι, ο Γιάννης Οικονόμου, αφού ξενάγησε το Σάββατο στον Εβρο την υπουργό Εσωτερικών της Βρετανίας, ανέφερε ότι μοιράζονται «κοινές αρχές και αξίες για την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών». Μάλλον κανείς δεν τον είχε ενημερώσει ότι η βρετανίδα συνάδελφός του ζητά την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Related posts

Δώρα Αυγέρη για γάμο Κασσελάκη: «Θα γίνει γλέντι σε παραμεθόρια περιοχή της Ελλάδας το καλοκαίρι»

admin

Κομισιόν: Τριπλή παραπομπή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

admin

«Δεν περνά μέρα που να μην μας λείπεις»: Οι αναρτήσεις Κυριάκου και Ντόρας για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

admin

Επιτροπή Δεοντολογίας: Παραπομπή μπορεί να κάνει οποιοδήποτε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο ο Κασσελάκης

admin

Ολική ανατροπή στις προτεραιότητες του Μαξίμου – Στη Λάρισα ο Μητσοτάκης, αγωνία για τον τελικό απολογισμό

admin

Μίνα Γκάγκα: Ερχονται καινούρια επικαιροποιημένα εμβόλια το φθινόπωρο

admin

Πόλεμος για «αυλικούς», τράπεζες και ψήφους – Νέα επεισόδια στη σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Αριστεράς

admin

Αυτό που συνέβη στα Τέμπη δεν μπορεί να τελειώσει έτσι, διαμηνύει ο Πάνας

admin

Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μοναδική προοπτική απομάκρυνσης της κυβέρνησης Μητσοτάκη

admin