Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ιμπρεσιονιστής Κασσελάκης

Καλός και συμπαθής ο Στέφανος Κασσελάκης, με τα κολλητά του ρούχα, τα σφηνάκια του, τις βολτίτσες του και τα σκυλάκια του. Αν όμως θέλει να κάνει καριέρα στην πολιτική, ας αρχίσει να σκέπτεται πολύπλοκα – και ας μελετά. Επειδή αν νομίζει ότι θα κυβερνήσει ή, έστω, ότι θα καταφέρει να επιβιώσει λέγοντας ό,τι του κατέβει, θα διαψευστεί και μετά θα κλαίει.

Σε προχθεσινή του δήλωση, επέκρινε τον Πρωθυπουργό όχι για τις ολοκληρωμένες θέσεις που εξέφρασε σε συνέντευξη στο BBC, τις σχετικές με τη διεκδίκηση των αποσπασμένων από τον Παρθενώνα γλυπτών που βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο, αλλά για ένα από τα επιχειρήματά του που έγινε τίτλος στα σάιτ.

Ομως ο Μητσοτάκης είπε ότι τα γλυπτά έχουν κλαπεί κι ότι ανήκουν στο μνημείο απ’ όπου τα κατέβασαν βίαια – γι’ αυτό και έφερε το παράδειγμα της Μόνα Λίζα του Λεονάρντο. Πρέπει να είναι πολύ αφελής ή πολύ άσχετος κανείς για να πιστεύει ότι μπορεί να κάνει πολιτική με παιδαριώδεις κρίσεις για πράγματα για τα οποία δεν έχει ιδέα.

Και πρέπει να είναι δέκα φορές άσχετος αν νομίζει ότι ο κόσμος έχει καταλάβει πως κι ο Μητσοτάκης κάνει εξίσου ιμπρεσιονιστική πολιτική. Ελπίζω, απλώς, ο Κασσελάκης να μην την πάτησε επειδή αυτοσχεδίασε, αλλά να είχε ρωτήσει είτε τη Ραλλία Χρηστίδου είτε τίποτα αρχαιολόγους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Related posts

Πανηγύρια Μητσοτάκη για «ενίσχυση του δημοσίου πανεπιστημίου» ενώ ήρθαν από την πίσω πόρτα τα ιδιωτικά

admin

Θεωρεί ότι έχει στα χέρια του «τεράστια εντολή»

admin

Κικίλιας: Επίθεση από Τούρκους με απειλές και ύβρεις στον λογαριασμό του στο Instagram

admin

Ιμπραχή Καλίν: Νέες απειλές με αιχμή τα νησιά και το μεταναστευτικό

admin

ΠΑΣΟΚ: «Κερασάκι» στην αλυσίδα αστοχιών του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη οι διακοπές Μηταράκη

admin

Επιθεώρηση Χαρδαλιά για τα μέτρα πυρασφάλειας σε μονάδες του στρατού μετά τη Νέα Αγχίαλο

admin

Στο υπουργείο Ανάπτυξης θα μεταβεί στις 11 ο Κυριάκος Μητσοτάκης

admin

Ο κύβος ερρίφθη στον ΣΥΡΙΖΑ – Φεύγει η «Ομπρέλα» μέχρι την Κυριακή

admin

Ερχεται το Εθνικό Απολυτήριο

admin