Image default
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

ΟΠΑΠ: Στο 50,18% το έμμεσο ποσοστό της Valea Foundation

ΟΠΑΠ: Στο 50,18% το έμμεσο ποσοστό της Valea Foundation

Το Valea Foundation ελέγχει εμμέσως συνολικά το 50,18% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου στον ΟΠΑΠ, αναφέρεται σε νέα ανακοίνωση της εισηγμένης.

Αναλυτικότερα, η ΟΠΑΠ Α.Ε. (η «Εταιρεία», ο «Εκδότης») γνωστοποιεί στο κοινό, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3556/2007 και κατόπιν από 28.08.2023 ενημέρωσης την οποία έλαβε από το VALEA FOUNDATION στις 28.08.2023, τα ακόλουθα:

Το σύνολο των μετοχών της SAZKA DELTA AIF VARIABLE CAPITAL INVESTMENT COMPANY LTD (το Κεφάλαιο) στην Allwyn Greece & Cyprus Holding Ltd μεταβιβάστηκαν στην Allwyn Greece & Cyprus Holding 2 Ltd (AGCH2) στις 24.08.2023.

Συνεπεία των ανωτέρω, η SAZKA DELTA MANAGEMENT LTD και το Κεφάλαιο δεν περιλαμβάνονται πλέον στην αλυσίδα των οντοτήτων μέσω των οποίων το VALEA FOUNDATION κατέχει έμμεσα δικαιώματα ψήφου στον Εκδότη, και η AGCH2 κατέχει πλέον το 100% των μετοχών στην Allwyn Greece & Cyprus Ltd.

Κατόπιν των ανωτέρω, η αλυσίδα των οντοτήτων μέσω των οποίων το VALEA FOUNDATION κατέχει έμμεσα δικαιώματα ψήφου στον Εκδότη μεταβλήθηκε ως εξής:

dijuhtgerfsi

Το VALEA FOUNDATION δεν έχει μετόχους και δεν ελέγχεται από οποιοδήποτε πρόσωπο· το Διοικητικό Συμβούλιο του VALEA FOUNDATION αποφασίζει κατά τη διακριτική του ευχέρεια, χωρίς να λαμβάνει οδηγίες από τον αποκλειστικό οικονομικό δικαιούχο του ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο, στο πλαίσιο της άσκησης των δικαιωμάτων ψήφου του VALEA FOUNDATION στις οντότητες που ελέγχονται από αυτό. O κος Karel Komárek είναι ο αποκλειστικός οικονομικός δικαιούχος του VALEA FOUNDATION, αλλά δεν ασκεί έλεγχο στο VALEA FOUNDATION κατά την έννοια του Ν. 3556/2007. Το VALEA FOUNDATION είναι ο μοναδικός μέτοχος της Valea Holding AG. H Valea Holding AG είναι ο μοναδικός μέτοχος της KKCG Holding AG. H KKCG Holding AG είναι ο μοναδικός μέτοχος της KKCG AG. Η KKCG AG κατέχει άμεσα το σύνολο των κοινών μετοχών μέσω των οποίων ασκεί αποκλειστικό έλεγχο επί της Allwyn AG. H Allwyn AG είναι ο μοναδικός μέτοχος της Allwyn International a.s. Η Allwyn International a.s. κατέχει άμεσα το 16,63% των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου στον Εκδότη.

Περαιτέρω, η Allwyn International a.s. κατέχει το σύνολο των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου στην Allwyn Greece & Cyprus Holding 2 Ltd. H Allwyn Greece & Cyprus Holding 2 Ltd είναι η μοναδική οντότητα που κατέχει δικαιώματα ψήφου στην Allwyn Greece & Cyprus Holding Ltd. Η Allwyn Greece & Cyprus Holding Ltd κατέχει άμεσα το 33,55% των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου στον Εκδότη.

Το VALEA FOUNDATION ελέγχει εμμέσως συνολικά το 50,18% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου στον Εκδότη.

  • ΟΠΑΠ ΑΕ
  • VALEA FOUNDATION
  • ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
  • δικαιώματα ψήφου
  • SAZKA Delta
  • ALLWYN
  • KKCG

    Related posts

    Mytilineos: Στο 6,43% το έμμεσο ποσοστό της Fairfax

    admin

    Noval: Πήρε παράταση η εισαγωγή στο Χ.Α.- Η νέα ημερομηνία

    admin

    ΟΤΕ: Σε αγορές μετοχών προχώρησε ο Μ. Τσαμάζ

    admin

    Μοτοδυναμική: Διαψεύδει δημοσίευμα για εξαγορά της Πετρόπουλος

    admin

    ΟΠΑΠ: Από 1η Ιουλίου η καταβολή της επιστροφής κεφαλαίου

    admin

    Εγκρίθηκε το ενημερωτικό για το ομολογιακό της Autohellas

    admin

    Optima Bank: Επανεκκινεί την κάλυψη της Jumbo-22,7€ η τιμή-στόχος

    admin

    CPI: ΑΜΚ €35.250 με 117.500 νέες μετοχές από stock options

    admin

    Πειραιώς: Εξομαλυμένα κέρδη ανά μετοχή €0,42 το 2022

    admin