Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέος Group General Manager International του ομίλου Softone o Radu Opris

Ο Όμιλος Softone ανακοινώνει το διορισμό του κ. Radu Opris ως νέου Group General Manager International. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση ο κ. Radu Opris αποτελεί ένα από τα πλέον έμπειρα στελέχη στην αγορά πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών και business software της ΝΑ Ευρώπης. Μέχρι να έρθει στη Softone, κατείχε τη θέση Managing Director στην HP Enterprise Romania, και προηγουμένως κατείχε υψηλόβαθμες θέσεις σε κορυφαίες εταιρείες όπως η Microsoft και η Motorola. Καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, έχει επιδείξει εξαιρετικές ικανότητες σε κομβικούς τομείς, μεταξύ των οποίων το άνοιγμα γεωγραφικών και κλαδικών αγορών, η ανάπτυξη δικτύων συνεργατών και η στελέχωση και ενδυνάμωση διοικητικών δομών και ομάδων.

Ο Radu Opris θα συνεργαστεί με τους Country General Managers, Rado Vangelov (Βουλγαρία) και Alexandra Lucescu (Ρουμανία) με στόχο την υλοποίηση και επιτάχυνση του στρατηγικού πλάνου για τις αγορές της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας, αλλά και τη διερεύνηση ευκαιριών σε νέες, αναπτυσσόμενες περιφερειακές αγορές.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου SOFTONE, κος Πάνος Μαρτίνης, ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντα που αναλαμβάνει o Radu Opris, τονίζοντας σχετικά:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ένταξη του Radu στο δυναμικό του Ομίλου SOFTONE. Η σημαντική διαδρομή του, αλλά και η βαθιά κατανόηση της περιφερειακής αγοράς, θα συμβάλουν καθοριστικά στην εκτέλεση του φιλόδοξου πλάνου μας για τη ΝΑ Ευρώπη. Πιστοί στο όραμά μας, συνεχίζουμε με κινήσεις ποιότητας και ουσίας να χτίζουμε την παρουσία μας στις αγορές αυτές καθώς και την υλοποίηση της στρατηγικής μας για να καταστήσουμε τον Όμιλο SOFTONE ηγέτη στην εξέλιξη του business software στη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την ευρύτερη ΝΑ Ευρώπη».

Related posts

Πάνω από τις προσδοκίες των αναλυτών τα αποτελέσματα Alpha Bank

admin

Intrakat: Επιστροφή σε λειτουργικά κέρδη, αύξηση εσόδων 45%

admin

ΔΕΗ-ENEL: Το πιθανό τίμημα, το EV/EBITDA 2023 και η δικαστική εκκρεμότητα

admin

Ελλάκτωρ: Στα 67 εκατ. τα συγκρίσιμα EBITDA το πρώτο τρίμηνο

admin

Με 9 βραβεία τιμήθηκε η Alpha Bank στα Circular Economy Awards 2023

admin

Lamda Development: Παραδίδεται στο κοινό το Experience Park

admin

Στην Ελλάδα από την Info Quest Technologies οι κάμερες ασφαλείας Reolink

admin

Ευρωπαϊκό έργο €3 εκατ. συντονίζουν SingularLogic και Space Hellas

admin

Τη βρετανική AXELOS εξαγόρασε η PeopleCert

admin