Image default
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

Νέος οικονομικός διευθυντής στην ΕΛΓΕΚΑ

Νέος οικονομικός διευθυντής στην ΕΛΓΕΚΑ

Την ανάθεση της οικονομικής διεύθυνσης της ΕΛΓΕΚΑ στον κ. Σπυρίδωνα Καρανάσο και τον ορισμό του ως νέου Υπευθύνου Σχέσεων της Εταιρίας με τους Επενδυτές, ανακοίνωσε η εισηγμένη.

Ειδικότερα:

Η «ΕΛΓΕΚΑ Α.E.» γνωστοποιεί, σύμφωνα με την παράγραφο 4.1.3.6 του Κανονισμού του Χ.Α., όπως ισχύει, και τα οριζόμενα στο άρθρο 2 παρ. 2(ε) της απόφασης 3/347/12.7.2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι από σήμερα Παρασκευή, 01.09.2023, ο κ. Σπυρίδων Καρανάσος αναλαμβάνει ως Οικονομικός Διευθυντής της ΕΛΓΕΚΑ (Chief Financial Officer), θέση την οποία μέχρι χθες κατείχε η κα Χριστίνα Παπανδρέου ως Οικονομική Διευθύντρια του Ομίλου ΕΛΓΕΚΑ, η οποία αποχώρησε από τον Όμιλο.

Ο νέος Οικονομικός Διευθυντής της ΕΛΓΕΚΑ, κ. Σπυρίδων Καρανάσος, διαθέτει 20 χρόνια εμπειρίας σε διοικητικές θέσεις με εξειδίκευση σε χρηματοοικονομικά θέματα. Ο κ. Σπυρίδων Καρανάσος εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρίας το έτος 2012 ως Financial Planning & Analysis Manager και μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση του Financial Controller. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στις εταιρίες Efg Eurolife, Intralot Group & Μαΐλλης Group.

Επίσης, ο κ. Σπυρίδων Καρανάσος, αναλαμβάνει από σήμερα και ως Υπεύθυνος Σχέσεων της Εταιρίας με τους Επενδυτές, με σκοπό τη συνεχή κάλυψη των υποχρεώσεών της ΕΛΓΕΚΑ για άμεση και έγκυρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, αρμοδιότητα που από την 24.07.2020 είχε ανατεθεί στην κα Χριστίνα Παπανδρέου, η οποία εκτελούσε τα καθήκοντα αυτά έως και την 31.08.2023.

  • ΕΛΓΕΚΑ ΑΕ

    Related posts

    ΔΕΗ: Μειώθηκε στο 5,52% το ποσοστό της Goldman Sachs

    admin

    Όμιλος Alumil: «Άλμα» τζίρου 38,4% στο εννεάμηνο

    admin

    Ο Σωτήρης Ζαρταλούδης Επικεφαλής της XSpot Wealth στην Αθήνα

    admin

    Πειραιώς Financial Holdings: Αποχώρηση Δ.Λιτσικάκη από CEO της Snappi

    admin

    INTRALOT: Καθαρά κέρδη €9εκατ. με 15% αύξηση EBITDA στο εννεάμηνο

    admin

    ΑVE: Αυξήθηκε στο 28,88% το ποσοστό της Doson Investment

    admin

    MIG: Ολοκληρώθηκε η συναλλαγή με Strix, εξοφλήθηκε δανεισμός €443,8 εκατ.

    admin

    ΟΤΕ: Εκπνέει η 5ετής προθεσμία για την είσπραξη μερίσματος

    admin

    ΧΑ: Η πλησιέστερη στήριξη προσδιορίζεται στις 1175 µονάδες

    admin