Image default
ΚΟΣΜΟΣ

Η UPS σχεδιάζει να κόψει 12.000 θέσεις εργασίας – Διερευνά τις επιλογές για την Coyote

Η UPS (United Parcel Service) σχεδιάζει να περικόψει 12.000 θέσεις εργασίας και να διερευνήσει τις στρατηγικές επιλογές της όσον αφορά την ασταθή επιχείρηση φορτηγών Coyote, μετά την πρόβλεψή της για έσοδα χαμηλότερα των εκτιμήσεων των αναλυτών της Wall Street.

Οι μετοχές της UPS σημειώνουν “βουτιά” 8% στα 145,32 δολάρια στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης εν μέσω χαμηλής ζήτησης από τους πελάτες λιανικής, μεταποίησης και υψηλής τεχνολογίας.

Η εταιρεία σχεδιάζει να μειώσει τα κόστη της κατά 1 δισ. δολάρια, καθώς ολοκληρώνει μια “δύσκολη και απογοητευτική” χρονιά, κατά την οποία όλοι οι επιχειρηματικοί τομείς της εμφάνισαν συρρίκνωση, σε όγκο, έσοδα και λειτουργικά κέρδη, σύμφωνα με όσα δήλωσε η CEO της UPS Carol Tome σε τηλεδιάσκεψη με αναλυτές.

Η Tome είπε επίσης ότι η UPS ελπίζει να βρει έναν νέο τρόπο για να προσφέρει τις υπηρεσίες “πολύ χαμηλού περιθωρίου” που παρέχει η Coyote χωρίς τα γενικά έξοδα. Τα έσοδα της Coyote ξεπέρασαν τα 4 δισ. δολάρια κατά τη διάρκεια της ναυτιλιακής άνθησης της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά “έχουν μειωθεί πολύ από τότε”, είπε.

Η UPS, η οποία θεωρείται “βαρόμετρο” για την παγκόσμια οικονομία, δεν αναμένει βελτίωση των επιχειρηματικών συνθηκών μέχρι το δεύτερο εξάμηνο του 2024. 

Νωρίτερα σήμερα, ο κολοσσός προέβλεψε έσοδα μεταξύ 92 και 94,5 δισ. δολaαρίων για το σύνολο του έτους, κάτω από τον μέσο στόχο των αναλυτών για 95,57 δισ. δολάρια, σύμφωνα με τα στοιχεία του LSEG.

Related posts

Μηνύματα Ερντογάν από κατεχόμενα: Εγκατάλειψη ομοσπονδιακής λύσης, αναγνώριση του ψευδοκράτους το συντομότερο

admin

Η στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο όρκος, ο θρόνος και όλο το διπλό τελετουργικό

admin

ΗΠΑ: Συρροή μεταναστών αναμένεται σήμερα στα νότια σύνορα της χώρας

admin

Το Ισραήλ είχε προειδοποιήσει τις ΗΠΑ για την επίθεση στο Ιράν

admin

Γερμανία: Προειδοποιήσεις Νάγκελ ενάντια στον ακροδεξιό εξτρεμισμό, την έξοδο από το ευρώ

admin

Κίνα: Το Πεκίνο προωθεί τη σταθεροποίηση του περιβάλλοντος εργασίας

admin

Υπό πίεση η Tesla – Δεύτερος γύρος περικοπών τιμών σε 24 ώρες

admin

Γαλλία: Ο Μακρόν δεσμεύεται να στηρίξει τους δημοσιογράφους μετά τον θάνατο του Αρμάν Σολντέν στην Ουκρανία

admin

ΗΠΑ: Σε υψηλό 17 μηνών ο μεταποιητικός PMI τον Φεβρουάριο

admin