Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΙ’ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΔΙ’ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ

Τα «έσουρε» στον Ανδρέα Ξανθό ο Παύλος Πολάκης, όμως η συζήτηση είχε και άλλους αποδέκτες – και ναι, ξεκάθαρα μιλάω για τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, το όνομα του οποίου μπορεί να μην αναφέρεται από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, αλλά η έμμεση αναφορά είναι πάνω από σαφής.

Απαντώντας σε άρθρο του πρώην συντρόφου του και συγκατοίκου του στο υπουργείο που αφορούσε και τη δική του στάση για τους εμβολιασμούς στην πανδημία, ο Πολάκης σχολίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Την απάντηση και σε σένα και στον κύριο ο «οποίος δεν θέλει να εμβολιαστεί να πάει στα βουνά» για τη στάση σας το 19-23 την έδωσαν οι πολίτες στις τελευταίες εκλογές! Δεν θεώρησαν την πολιτική και τον λόγο σας απαραίτητους στο νέο Κοινοβούλιο (εσένα μάλιστα παρά και τη βοήθεια που ήρθε να σου δώσει ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ). Αυτά και σταματώ εδώ γιατί αν πιάσω άλλα θέματα… θα ‘χουμε δράματα…».

«ΕΓΩ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ»

Η εκστρατεία του Στέφανου Κασσελάκη συνοψίζεται σε μια φράση: «Εγώ νοιάζομαι για εσάς», σε αντίθεση με τους υπόλοιπους – και σκοπεύει καθαρά σε όσους νιώθουν απογοητευμένοι από τους δύο αντιπάλους του. Σ’ αυτό το πλαίσιο ερμηνεύεται και η ψυχραιμία με την οποία αντιμετώπισε τη λεκτική ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε στον Βόλο, από έναν δεκατριάχρονο: «Να είσαι καλά, έλα να το πεις εδώ», απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ανήλικος προσήχθη για την επίθεση και χθες αφέθηκε ελεύθερος, μιας και ο Κασσελάκης δεν θέλησε να προχωρήσει σε μήνυση.

ΣΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Το χθεσινό πρόγραμμα στο ΠΑΣΟΚ έγραφε «τραπέζι»: ο Νίκος Ανδρουλάκης παρέθεσε γεύμα στους υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος, σε ιταλικό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας.

Και έφαγαν καλά, μαθαίνω: έφαγαν σίζαρ, σαλάτα λαχανικών, ψαρονέφρι με μανιτάρια, ριζότο με μανιτάρια και τρούφα, ψητό κοτόπουλο με λαχανικά και ήπιαν και κρασί.

Σημείωση: αν σας λείπει κανείς από τους 42 που θα προκύψει στο μέτρημα, μην άγχεστε – πρόβλημα δεν υπάρχει. Ολοι προσκλήθηκαν, απλώς υπάρχουν κ αυτοί που έχουν περιοδείες.

ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ

Συνεχίζεται ο Κύκλος Ιδεών για τη Μεταπολίτευση – και μαζί του, οι πολιτικές παρουσίες που έφτασαν στη «Μεγάλη Βρετανία» για να παρακολουθήσουν τη συζήτηση για το γονιδίωμα και την αισθητική των τελευταίων πενήντα ετών.

Ο πράκτοράς μου το πρωί εντόπισε στο κοινό την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου (έμαθε, άραγε, πως στη χθεσινή έρευνα της Metron Analysis η πλειονότητα θέλει να δώσει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, αυξημένες αρμοδιότητες στον εκάστοτε ΠτΔ;), αλλά και τον διπλωματικό σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα, Βαγγέλη Καλπαδάκη –που επιβεβαιώνει πως παλαιότερα απολύτως κομμένοι δίαυλοι έχουν κάπως αποκατασταθεί τα τελευταία χρόνια.

Related posts

Τουρκία: Στο φουλ η «μονταζιέρα» μετά την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ψέριμο

admin

Τέμπη: «Πυρ ομαδόν» στην κυβέρνηση – Νέα κόντρα στη Βουλή μεταξύ Βορίδη και Φάμελλου, Ανδρουλάκη

admin

Στέφανος Κασσελάκης: «Ξέρω για ποιον λόγο το κάνω, ξέρω τι έργο θέλω να κάνω»

admin

Ανδρουλάκης: Τώρα θα δούμε ποιος φοβάται την αλήθεια για τις υποκλοπές κ. Μητσοτάκη

admin

Ελλείψεις φαρμάκων: Ερχεται ποινικό δικαστήριο για όσους κρατάνε στοκ

admin

Γεωργιάδης για Τζάκρη: «Ιεροσυλία η αρχιΠΑΣΟΚα, η πρασινοφρουρού να ζητάει διαγραφή Φίλη και Σκουρλέτη»

admin

Τεμπονέρας: Δεν είμαι υπέρ της διάσπασης – Να προχωρήσουμε συντεταγμένα σε συνέδριο

admin

Τον «έφαγε» πριν καν εκλεγεί

admin

Μητσοτάκης: Η ανάμνηση μελανών σελίδων του παρελθόντος, οδηγός για την αποτροπή παρόμοιων εγκλημάτων στο μέλλον

admin