Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέφανος Κασσελάκης: «Ξέρω για ποιον λόγο το κάνω, ξέρω τι έργο θέλω να κάνω»

Άνοιξαν οι κάλπες που θα αναδείξουν τον νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ. Έφη Αχτσιόγλου, Στέφανος Κασσελάκης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νίκος Παππάς και Στέφανος Τζουμάκας διεκδικούν την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, στη νέα, μετά Τσίπρα, εποχή.

Από τις 08.00 το πρωί μέχρι τις 20.00 το βράδυ τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και όσοι/ ες εγγραφούν σήμερα, μπορούν να συμμετέχουν στη διαδικασία των κρίσιμων εκλογών για το κόμμα, αλλά και για την Αριστερά και το πολιτικό σύστημα συνολικά.

«Δεν έχω άγχος για τη διαδικασία γιατί ξέρω για ποιον λόγο το κάνω, ξέρω για ποιον λόγο αποφάσισα να κατεβώ, ξέρω ότι δε θα αλλάξω την στρατηγική μου η οποία είναι να μιλάω κατευθείαν στον κόσμο και ξέρω ποιος είμαι εάν χάσω. Ξέρω τι έργο θέλω να συνεχίσω να κάνω και τα υπόλοιπα θα είναι στην κρίση του κόσμου», είπε σε αποκλειστικές του δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» ο υποψήφιος πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης.

«Εύχομαι όσοι μας ακούν, ανεξάρτητα κομματικής ταυτότητας, να συσπειρωθούν στον ΣΥΡΙΖΑ, να βρουν ένα μέλλον σε αυτήν την παράταξη την οποία τη μεγαλώνουμε, να έρθουν να γραφτούν και να ψηφίσουν γιατί ο τόπος έχει ανάγκη από μια μοντέρνα, προοδευτική κοινωνία και ένα σύγχρονο προοδευτικό κόμμα».

Για την Μακρόνησο

Αναφερόμενος στο βίντεο το οποίο γύρισε στη Μακρόνησο και το οποίο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και εντός του κόμματός τους, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε:

«Ο σκοπός της επικοινωνίας είναι να αναδεικνύεις θέματα και ο παραλήπτης να λαμβάνει κάτι. Εγώ ήθελα να στείλω ένα ενωτικό μήνυμα και νομίζω το έστειλα. Είναι η ιστορία του τόπου μας. Η ιστορία του τόπου μας δεν σταμάτησε το 1940, έχουμε πληγές από τότε τις οποίες δεν τις έχουμε επουλώσει. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε τους αγώνες της Αριστεράς, τις δύσκολες στιγμές στην ιστορία μας για να μπορούμε να βελτιωθούμε και να εμπνευστούμε από αυτές».

Για την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων στις δηλώσεις που είχε κάνει ο ίδιος, για «ξεδόντιασμα δικαστών και δημοσιογράφων», επισημαίνει:

«Είναι πολύ σημαντικό ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα να πιστέψει επιτέλους ότι μπορεί να βρει το τελευταίο αποκούμπι του στη Δικαιοσύνη. Αυτό πρέπει να γίνει με μια κυβέρνηση η οποία θα υποστηρίξει τους έντιμους δικαστές και θα στελεχώσει όλο το δικαστικό σύστημα, και εγώ, στον βαθμό στον οποίο μπορώ να γίνω πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργός, θα το κάνω και θα μπορέσει η δικαιοσύνη να δουλέψει χωρίς καμία επιρροή από την κυβέρνηση».

Related posts

Δένδιας: Η Ελλάδα αντιμετωπίζει καθημερινά απειλές από την Τουρκία

admin

Αναβλήθηκε η επίσκεψη Μητσοτάκη σε Χειμάρρα, Λειβαδιά και Δερβιτσάνη – Ο λόγος

admin

Κασσελάκης: Η απάντηση για το ατόπημα με το ψευδοκράτος

admin

Θεοδωρικάκος: Είναι οριστική η απόφαση να δημιουργηθεί φράχτης 140 χιλιομέτρων στον Έβρο

admin

Βουλή: Ορίστηκε η μέρα συζήτησης και ψήφισης του πορίσματος της Εξεταστικής για το «έγκλημα των Τεμπών»

admin

Οι πρώτες αντιδράσεις δείχνουν ότι κάθε άλλο παρά ευχαριστημένοι είναι

admin

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εκτάκτως στο Λονδίνο

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Δημοψήφισμα Κασσελάκη για την ταυτότητα και το όνομα του κόμματος

admin

Μητσοτάκης για έκρηξη σε ορυχείο στην Τουρκία: Η Ελλάδα έτοιμη να στείλει βοήθεια

admin