Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διακρίθηκε στον θεσμό True Leader η φαρμακοβιομηχανία DEMO

Η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, ξεχώρισε για ακόμη μια χρονιά στον ομώνυμο θεσμό της ICAP CRIF για την παρουσία της στην Ελληνική αγορά. Η διάκριση αυτή αποτελεί επιβράβευση του στρατηγικής λειτουργίας της εταιρείας, στο απαιτητικό επιχειρηματικό πλαίσιο της περασμένης χρονιάς.

Συγκεκριμένα, η DEMO συγκαταλέγεται στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες για το 2022 και τις 500 εταιρείες με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού, έχοντας αυξήσει το προσωπικό μεταξύ 2021 και 2022. Ακόμα, η εταιρία βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου με βάση τον Κύκλο Εργασιών και αξιολογείται με υψηλό ICAP CRIF Score.

«Παρά τις αλλεπάλληλες προκλήσεις, η εταιρεία μας βρίσκεται σε μια αναπτυξιακή τροχιά τα τελευταία χρόνια, καθώς από το 2021 υλοποιούμε ένα πολυσχιδές επενδυτικό πλάνο, το μεγαλύτερο στην εγχώρια φαρμακοβιομηχανία. Αυτή τη στιγμή, η DEMO είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ενέσιμων των Δημόσιων νοσοκομείων στην Ελλάδα, βάσει αριθμού τεμαχίων, και ο μεγαλύτερος εξαγωγέας φαρμάκων, σε τεμάχια, στη χώρα, με εξαγωγές που ξεπερνούν το 80% της ετήσιας παραγωγής μας. Απασχολούμε περισσότερα από 1.400 άτομα, ενώ, σύμφωνα με τις προβλέψεις μας, μέχρι το 2030 θα έχουμε ξεπεράσει τους 2.700» δήλωσε ο κος Κωνσταντίνος Κοτσίφης, HR Director της DEMO ΑΒΕΕ σε συνέχεια της παραλαβής του βραβείου στο πλαίσιο της επίσημης διοργάνωσης.

Related posts

Cosmos Business Systems: Εξαγόρασε τα ποσοστά των Vodafone και Infoquest ο βασικός μέτοχος

admin

Εξαγορά ελληνικής startup στην Ελλάδα από τη Facebook

admin

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Ενεργοποίηση προγράμματος ανάπτυξης ιστιοπλοΐας για ΑμεΑ

admin

Εβροφάρμα: Η Μ. Βρετοπούλου νέο μέλος στο ΔΣ

admin

Μπουλούτας: Στόχος η διανομή μερίσματος από Ελλάκτωρ

admin

Η ΕΣΕΕ ζητά την εξαίρεση Λιανεμπορίου από τα νέα τεκμήρια φορολόγησης

admin

Adaptit: Προσδοκά εκτόξευση τζίρου με εξαγορές και Ταμείο Ανάκαμψης

admin

Αύξηση 8% στα έσοδά της κατέγραψε η KPMG το 2023, έφτασαν τα $36 δισ.

admin

ΟΛΘ: Νέο εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ η Zonglyu Lu

admin