Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Καβγάς μεταξύ Μπέου και Ηλιόπουλου

Βαριές εκφράσεις ακούστηκαν στον καβγά που ξέσπασε μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου με τον Νάσο Ηλιόπουλο, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023.

Αφορμή αποτέλεσαν τα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμαρχο του Βόλου, ο οποίος παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή έπειτα από λίγα λεπτά.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος μίλησε στην εκπομπή του Σκάι για «Champions League τοξικότητας» στην τοπική αυτοδιοίκηση, το οποίο «έχει κερδίσει με πάρα πολύ μεγάλη διαφορά» ο Αχιλλέας Μπέος. Και τόνισε πως αν επανεκλεγεί ο δήμαρχος Βόλου, αυτό «θα είναι πολύ κακή εξέλιξη για τη δημοκρατία».

Στη συνέχεια, ο κ. Ηλιόπουλος μίλησε για «τεράστιο σκάνδαλο» με το Πανθεσσαλικό στάδιο, σημειώνοντας πως «επινοικιάζεται στην ΠΑΕ που χρωστάει λεφτά. Ο δήμαρχος δίνει κρατικές υποδομές στην επιχείρησή του, χρωστάει λεφτά στον δήμο».

«Τι δουλειά κάνεις ρε συ; Το επάγγελμά σου…»

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει.

«Εάν η ΠΑΕ Βόλος οφείλει ένα ευρώ στο Πανθεσσαλικό, παραιτούμαι αύριο από δήμαρχος. Δεν υπάρχει καμιά παρανομία. Αυτό έχουν μάθει από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουν βάλει μυαλό ακόμη… λάσπη, κατηγορίες», ανέφερε αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος, που φαίνεται να εξασφαλίζει την πανηγυρική επανεκλογή του.

Και δεν άρχησε να επιτεθεί προσωπικά στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τι δουλειά κάνεις ρε συ; Το επάγγελμά σου…».

Ο Νάσος Ηλιόπουλος αντέδρασε έντονα, τονίζοντας πως «αυτό το καραγκιοζιλίκι δεν θα το κάνω», ενώ προσέθεσε ότι «έχει ξαναγίνει σε αυτό τον σταθμό, να βγαίνει ο κ. Μπέος και να με προσβάλλει».

Η δημοσιογράφος του Σκάι ζήτησε από όλους να επικρατήσει ψυχραιμία και ευγένεια, αλλά… μάταια.

«Στο 4%, εκεί θα καταντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ανεπάγγελτε! Κατηγορείτε χωρίς να έχετε στοιχεία, αποδείξεις. Λάσπη, αυτοί είστε», είπε στον Νάσο Ηλιόπουλο ο Αχιλλέας Μπέος, συνεχίζοντας τις ύβρεις: «Ανύπαρκτε… πήγαινε κάνε καμιά δουλειά, ανεπάγγελτε».

«Ένα ντιμπέιτ έκανες με τον αντίπαλό σου ή κρυβόσουν;», του απάντησε ο Νάσος Ηλιόπουλος, λέγοντας στον Αχιλλέα Μπέο: «Είσαι κρυμμένος μέσα στη λάσπη, γιατί είναι ο φυσικός σου χώρος. Μέσα στη λάσπη είσαι, μέσα στη λάσπη θα μείνεις».

Related posts

Η στρατηγική του Μαξίμου απέναντι στα μπλόκα

admin

Θεοδωρικάκος για Αιδηψό: Ο νόμος για την προστασία ζώων τηρείται

admin

«Νέα ψήφος» το στοίχημα της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές

admin

Φιλοξενία προσφύγων ή πέναλτι από την ΕΕ

admin

ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: Μπορεί ο Μητσοτάκης να δηλώσει ότι δεν είχε τίποτα εύφλεκτο η εμπορική αμαξοστοιχία;

admin

Τα πρώτα 24ωρα μετά την τραγωδία και τα κρίσιμα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις

admin

Κυριάκος Μητσοτάκης σε νέους: «Ψηφίστε ό,τι θέλετε αρκεί να μην απέχετε»

admin

Πρόκληση από δημοσιογράφο ανοιχτά της Ψερίμου

admin

Δένδιας: Η Ελλάδα θα κάνει ότι μπορεί για να επιλύσουν τις διαφορές τους Σερβία και Κόσοβο

admin