Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Autohellas Hertz στην 9η Διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics– Cargo Truck & Van Expo»

H Autohellas Hertz συμμετέχει ενεργά στην Έκθεση Cargo, Truck and Van που θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης έκθεσης, η Autohellas Hertz θα παρουσιάσει αποκλειστικά φορτηγά Van της εταιρείας Fiat, διαφόρων εκδόσεων, συμπεριλαμβανομένων πετρελαιοκίνητων, ηλεκτροκίνητων και φορτηγών με ψυγεία. Οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να λάβουν χρήσιμες πληροφορίες για τα επαγγελματικά οχήματα και το πρόγραμμα leasing από εκπροσώπους της εταιρείας.

Η υπηρεσία leasing Hertz AdVANtage της Autohellas Hertz προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για τη δημιουργία ή ενίσχυση του εταιρικού στόλου τους μέσω της μίσθωσης ελαφρών φορτηγών. Ειδικότερα, με τη συγκεκριμένη υπηρεσία εξασφαλίζεται κεφαλαιακή διαθεσιμότητα καθώς δεν απαιτείται επένδυση στην αγορά οχημάτων, επιτρέποντας τη διάθεση κεφαλαίων για άλλες επιχειρηματικές ανάγκες. Παράλληλα, παρέχεται αντικατάσταση οχημάτων σε περίπτωση βλάβης ή ακινητοποίησης, ενώ η υπηρεσία προσφέρει μετασκευή των οχημάτων σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε πελάτη, εξοικονομώντας χρόνο και ευελιξία.

Με παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα από το 1974, η Αutohellas Hertz αποτελεί τον μεγαλύτερο εθνικό franchisee της Hertz παγκοσμίως, ενώ διαθέτει δίκτυο σε 9 χώρες με περισσότερα από 160 σημεία εξυπηρέτησης, 51 εκ των οποίων σε αεροδρόμια.

Related posts

Premia Properties: Απέκτησε ακίνητο στην Ξάνθη, θα λειτουργήσει ως φοιτητική εστία

admin

Visa: Αυτόματη έκδοση εισιτηρίων σε Ακρόπολη, Αρχαία Ολυμπία, Επίδαυρο και Δελφούς

admin

Το συγκρότημα Elounda Gulf Villas εξαγόρασε η Everty

admin

Mytilineos: Πράσινο φως στη ΓΣ για το πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών

admin

Λύση ψηφιακής μετάβασης από την SingularLogic υιοθέτησε η Alfa Pharm

admin

ΑΒ Βασιλόπουλος: Αύξηση μισθών και έξτρα επίδομα 50 ευρώ το μήνα στους εργαζόμενους

admin

Ενδιαφέρον από τέσσερα σχήματα για Αριάδνη Interconnection

admin

Πώς απαντά η People for Business στις καταγγελίες για απευθείας αναθέσεις

admin

Τουρισμός: Νέες επενδύσεις εντός κι εκτός Ελλάδας από τη Zeus

admin