Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη: Τελετή αποφοίτησης για το Executive Sales Insurance Program

Σε κλίμα χαράς πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης του 3ου κύκλου του επαγγελματικού προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Executive Sales Insurance Program” που διενεργείται από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ειδικά για τους συνεργάτες της Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου, στο Εντευκτήριο «Κωστής Παλαμάς του Ε.Κ.Π.Α., με τη συμμετοχή στελεχών της εταιρίας και του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στη φετινή διοργάνωση 21 σπουδαστές παρέλαβαν τον τίτλο τους, έχοντας αποφοιτήσει από ένα πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες εκπαίδευσης και διοίκησης των στελεχών του Ασφαλιστικού Κλάδου. Περιλαμβάνει μαθήματα που αναλύουν σε βάθος όλες τις σύγχρονες τάσεις της παγκόσμιας και εγχώριας αγοράς, διδασκόμενα από διακεκριμένους καθηγητές, αλλά και έμπειρα στελέχη της αγοράς. Αποτελεί μάλιστα ένα από τα μεγαλύτερα σε διάρκεια προγράμματα ασφαλιστικών σπουδών στην Ελλάδα.

Πέραν της απονομής των πιστοποιημένων τίτλων σπουδών που παρέλαβαν, οι απόφοιτοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα κυριότερα σημεία των πτυχιακών εργασιών που υλοποίησαν στο πλαίσιο του προγράμματος και να μοιραστούν με τους παρευρισκόμενους πολύτιμα ευρήματα για την ασφαλιστική αγορά.

Από την πλευρά του Ε.Κ.Π.Α. στην εκδήλωση συμμετείχε ο ακαδημαϊκός υπεύθυνος του προγράμματος “Executive Sales Insurance Program” και Καθηγητής Χρηματοοικονομικής. κ. Νικόλαος Μυλωνάς, ενώ εκ μέρους της Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη το «παρών» έδωσαν οι κ. Στέφανος Μαλαχιάς, Chief Commercial Officer, ο κ. Γεώργιος Γκοτζαγεώργης, Deputy CCO & Sales Network Manager, ο κ. Μάριος Σκορδής, Sales Training Supervisor ER και ο κ. Νικόλαος Μπλάνας, Sales Training Supervisor AZ.

Σχολιάζοντας το πρόγραμμα, ο κ. Γεώργιος Γκοτζαγεώργης, Deputy CCO & Sales Network Manager δήλωσε:

«Στην Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη, η συνεχής επιμόρφωση των συνεργατών μας είναι βασικό και αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας μας. Με τα κατάλληλα γνωστικά εφόδια, είμαστε προετοιμασμένοι ώστε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να παραμένουν πάντα έτοιμοι για ζωή. Στην κατεύθυνση αυτή, παρέχουμε στους ανθρώπους μας όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη και χαιρόμαστε που το συγκεκριμένο Πρόγραμμα έχει λάβει τόσο θετικά σχόλια».

Related posts

Growth Awards: Ποιες είναι οι έξι εταιρείες που ξεχώρισαν

admin

Διπλή βράβευση για την ψηφιακή εφαρμογή της ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions

admin

Την Black Light πιστοποίησε η TÜV Austria Hellas

admin

Στις Βρυξέλλες ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου για συνεδρίαση της Insurance Europe

admin

Daikin: Επενδύει στην Καινοτομία με ένα νέο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης

admin

Ideal: Στο 14,28% μειώθηκε η συμμετοχή της Thrush Investment

admin

BriQ Properties: Στο €1,18 εκατ. τα καθαρά κέρδη τριμήνου

admin

Αυξημένες πληρότητες και τιμές στα ξενοδοχεία της Αθήνας τον Ιανουάριο

admin

Avramar: Ζητούν τώρα τις μετοχές οι πιστώτριες τράπεζες

admin