Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σενάρια

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αποκήρυξε χθες τα σενάρια σχετικά με τη συζήτηση που υποτίθεται ότι διεξάγεται για την επιλογή προσώπου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, που, σύμφωνα πάντα με τα σενάρια, φθάνει και στο πρόσωπο του υπουργού Εθνικής Aμυνας Νίκου Δένδια. «Δεν υπάρχει καμία συζήτηση, ούτε επίσημη, ούτε ανεπίσημη, όλα αυτά είναι σενάρια» σημείωσε ο Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη συζήτηση «πρόωρη, αντιπαραγωγική και προσβλητική», διαμηνύοντας «όλα στην ώρα τους».

Επέτειος

Σήμερα που συμπληρώνεται μισός αιώνας ΠΑΣΟΚ, λίγες ώρες πριν από την επίσημη κομματική εκδήλωση στο Ζάππειο, ο ένας εκ των διεκδικητών της ηγεσίας του κινήματος, ο Παύλος Γερουλάνος, το γιορτάζει με διαδικτυακό κάλεσμα που έχει απευθύνει για τις 12 το μεσημέρι. Η εκδήλωση τιτλοφορείται «Τρίτη 3 του Σεπτέμβρη τότε, Τρίτη 3 του Σεπτέμβρη τώρα: Το σχέδιο για την Αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ», το περιεχόμενό της αναμένεται να κοιτά «μπροστά» ενώ οι συντελεστές εύχονται από τον όγκο συμμετοχής «να πέσει το σύστημα». Εδώ κολλάει το «Ηλία ρίχ’ το».

Πενηνταράκια

Μετά την «εβδομάδα των παθών» που πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ και έπειτα από το νέο «χτύπημα Πολάκη», ο οποίος δήλωσε «παρών» αμφισβητώντας εκ νέου την ηγεσία, εμφανίστηκε χθες η Εφη Αχτσιόγλου για να επισημάνει, μεταξύ άλλων, με επιχειρήματα, πως «ο Κασσελάκης επιδεικνύει άκρατο πλουτισμό» κάνοντας, ουσιαστικά, «πενηνταράκια» την ανάρτηση Πολάκη περί πολιτικής «της επίδειξης των προσωπικών επιλογών και του πλούτου». Τέτοια σύμπνοια πάντως δεν επέδειξαν οι συγκεκριμένοι άλλοτε «σύντροφοι» ούτε όταν ήταν μέλη του ίδιου υπουργικού συμβουλίου.

Μάρσαλ

«Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Χρειάζεται ένα σχέδιο Μάρσαλ για τη Θεσσαλία. Οι καταστροφές είναι τεράστιες». Αυτό δήλωσε χθες ο Στέλιος Πέτσας, τέσσερις μέρες προτού συμπληρωθεί χρόνος από την επέτειο επέλασης του καταστροφικού «Daniel». Ο ίδιος, απαντώντας σε αντιπολιτευτική κριτική για «καθυστέρηση στην ανακοίνωση σχεδίου ανασυγκρότησης», υποστήριξε πως «ήταν ένας εύλογος χρόνος προκειμένου να διαμορφωθεί το πλήρες σχέδιο αποκατάστασης». Τι μπορεί να πει κανείς, πέραν του να ευχηθεί να μη χρειαστεί άλλος ένας χρόνος για την υλοποίησή του.

Related posts

Χαρίτσης στα ΝΕΑ: «Η ΝΔ μετατρέπει την Ελλάδα σε μπανανία»

admin

«Οι αποχωρήσεις δεν θα φτάσουν ούτε τα 3.000 μέλη…»

admin

Κεντροαριστερές διαδρομές και αμηχανία για τους ψηφοφόρους

admin

Κασσελάκης: Είμαι καινούργιος, δεν ξέρω αν υπονόμευε η Αχτσιόγλου τον Τσίπρα

admin

Χωρίς πολιτική δημιουργία

admin

Πώς η Τρίπολη «έκαψε» την είδηση της Βεγγάζης

admin

Ο χάρτης των εκλογικών αποτελεσμάτων – Ποιοι έκαναν… περίπατο, ποιοι πάνε σε β΄ γύρο

admin

Οικονόμου για κόμμα Κασιδιάρη: «Αν χρειαστούν προσθήκες στη διάταξη, εδώ είμαστε»

admin

Κασσελάκης και ΣΥΡΙΖΑ κατά Βούλτεψη για την… micro-mega φωτιά – «Σκίστε τα πτυχία»

admin