Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης: Είμαι καινούργιος, δεν ξέρω αν υπονόμευε η Αχτσιόγλου τον Τσίπρα

«Πρέπει να μείνουμε όλοι μαζί στον ΣΥΡΙΖΑ και μετά την Κυριακή. Μαζί μας και η Έφη Αχτσιόγλου» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος, ωστόσο, δεν παρείχε στην συνυποψήφια του τη στήριξη που του ζήτησε στις επιθέσεις που δέχεται περί υπονόμευσης του Αλέξη Τσίπρα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε «δεν ξέρω αν υπονόμευε η Έφη Αχτσιόγλου τον Αλέξη Τσίπρα. Είμαι ένα μήνα στο κόμμα. Να σας πουν αυτοί που ξέρουν».

Ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στην Χαλκίδα, απάντησε στην κριτική που δέχεται περί αποπολιτικοποίησης της πολιτικής και έλλειψη πρότασης και σχεδίου, είπε ότι «εγώ ο δήθεν κενός πολιτικά είμαι ο μόνος που κάνω προτάσεις» και απαρρίθμησε τι δεν θέλει και τι θεωρεί ότι είναι άδικο να συμβαίνει.

Το isyriza και οι προτάσεις

Θέλοντας να δείξει ότι το αύριο του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι διαφορετικό σε περίπτωση που εκλεγεί την Κυριακή, ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε ότι τα μέλη του κόμματος «θα πάρουν στα χέρια τους το isyriza, που τώρα είναι κλειδωμένο στην Κουμουνδούρου» και θα κάνουν μαζί με την ηγεσία του κόμματος, αυτό που πρέπει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, «να παράξει πολιτική».

Παράλληλα, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία υποστήριξε ότι είναι ο μόνος που έχει καταθέσει πολιτικές προτάσεις στο διάλογο για την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στα σχόλια ότι είναι «κενός» πολιτικά.

Περισσότερα σε λίγο…

Related posts

Προσδοκούν «ανατροπή» με 17%

admin

Μπορεί η Αίγυπτος να «προδώσει» την Ελλάδα;

admin

Γιατί μπαίνει μπροστά ο Αλέξης Χαρίτσης

admin

Μαχητικά F-35, πλοία LCS και σχέδια για Constellation στο κοινό ανακοινωθέν του Στρατηγικού Διαλόγου Ελλάδας – ΗΠΑ

admin

Ο Ερντογάν ξεκίνησε συνομιλίες για αγορά 40 Eurofighter

admin

Παπαστεργίου: «Η αλλαγή τιμολογίου ρεύματος ή παρόχου θα γίνεται με ένα μήνυμα στο κινητό»

admin

«Κληρώνουν» εξελίξεις δύο αποφάσεις σε Αρειο Πάγο και ΑΔΑΕ

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Να σταματήσει η εκλογική διαδικασία ζήτησε ο Όθων Ηλιόπουλος

admin

Δημοσκόπηση: Πρωτιά ΝΔ, τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ, «άφαντη» η Νέα Αριστερά – Προβληματισμός για την ακρίβεια

admin