Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΤΧΣ: Θα διατεθεί το 22% της Εθνικής, πάτωμα τα €5,3/μετοχή

Το 22% της Εθνικής Τράπεζας θα διαθέσει το Ταμείο, όπως γνωστοποίησε με σημερινή του ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ληφθούν υπόψη προσφορές κάτω των 5,3 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι το αρχικό εύρος ήταν 5-5,44 ευρώ. Η ανακοίνωση αυτή σηματοδοτεί ότι εν τέλει οι μετοχές της τράπεζας θα διατεθούν σε τιμές κοντά στο άνω εύρος.

Η ανακοίνωση

To Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΧΣ, κατά τη συνεδρίασή του στις 15 Νοεμβρίου 2023 και κατόπιν ενημέρωσης από τους Διαχειριστές της Διεθνούς Προσφοράς αναφορικά με τη ζήτηση που έχει εκδηλωθεί έως τώρα στο πλαίσιο της Διεθνούς Προσφοράς, εξέφρασε την πρόθεσή του να ασκήσει το Δικαίωμα Επιλογής Αύξησης Μεγέθους Προσφοράς, ώστε ο συνολικός αριθμός των Προσφερόμενων Μετοχών να αυξηθεί από 182.943.031 σε 201.237.334.

Περαιτέρω, εν όψει της ισχυρής ζήτησης, σύμφωνα με την ίδια απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΧΣ, οι Διαχειριστές θα ενημερώσουν τους επενδυτές που συμμετέχουν στην Διεθνή Προσφορά ότι προσφορές κάτω του ποσού των πέντε ευρώ και τριάντα λεπτών (€5,30) ανά Προσφερόμενη Μετοχή, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ληφθούν υπόψιν στην κατανομή Προσφερόμενων Μετοχών

Related posts

Μικρή αναβολή στην πώληση των Κλωστηρίων Θράκης

admin

Πύργο στη Μάνη απέκτησαν τα Aria Hotels

admin

Νέα cloud εφαρμογή οικονομικής πληροφόρησης από τον όμιλο Epsilon Net

admin

ΑΡΑΙΓ: Την τροποποίηση του ΚΟΔ €€200 εκατ. ενέκρινε η συνέλευση των ομολογιούχων

admin

Airbnb: Εξωση στα καταλύματα χαμηλής ποιότητας

admin

Intrum Hellas: Ρυθμίσεις δανείων 3 δισ. περίπου την διετία 2022 – 2023

admin

Κλωστοϋφαντουργία-Ενδυση: Πάνω οι πωλήσεις κάτω οι εξαγωγές το 1ο τρίμηνο

admin

Τσαμάζ (ΟΤΕ): Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη διαφορά

admin

Δήμος Χαλανδρίου: Συμφωνία με Euromedica, ποιες παροχές προβλέπονται

admin