Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τελεσίγραφο Κασσελάκη: Ή με στηρίζετε ή βρείτε κάποιον να κονταροχτυπηθούμε στο Συνέδριο

Ραγδαίες είναι, για μία ακόμη φορά, οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης «σήκωσε το γάντι» απέναντι σε όσους τον αμφισβητούν στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να είπε στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, πως «ή θα είμαι πρόεδρος μέχρι τις εκλογές ή θα ζητήσω αναβάπτιση της εκλογής μου στο Συνέδριο».

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «σκοπεύω να ζητήσω από το σώμα την αναβάπτιση της εκλογής μου. Αν δεν με εμπιστεύεστε να οδηγήσω το κόμμα στις εθνικές εκλογές, πείτε το τώρα. Ή με στηρίζετε ή βρείτε ανταγωνιστή να κονταροχτυπηθούμε στο Συνέδριο».

«Σέβομαι τα όργανα. Είμαι συλλογικός. Και τα σέβομαι, παρότι δεν υπάρχει συλλογική διαδικασία που να μην υπήρξαν διαρροές», ανέφερε με νόημα – σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες – ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Και τόνισε χαρακτηριστικά: «Πώς μπορεί να λειτουργεί ένα όργανο αν δεν σέβεστε και οι ίδιοι τη διαδικασία; Αν κάποιος με αμφισβητεί να το κάνει τώρα, εδώ που είμαστε. Εγώ δεν θα γίνω Ιφιγένεια», υπογράμμισε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει»

Κατά την προσέλευσή του στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε δήλωση στις κάμερες και καταφέρθηκε εναντίον μέσων ενημέρωσης, που «κάνουν προπαγάνδα κατά του ΣΥΡΙΖΑ».

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος σε διαδικτυακό μέσο, δήλωσε ότι διάβασε πως ο ίδιος πήγε χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα.

«Πόσο ψέμα μπορεί να είναι αυτό, χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ήμουν εκεί μαζί τους! Επιτέλους, αυτή η προπαγάνδα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τελειώνει. Από όλα τα ΜΜΕ. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και αυτό θα το δείτε πολύ σύντομα», διεμήνυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Related posts

Τα μυστήρια της Χειμάρρας

admin

Μενδώνη: Σε αξιοπρεπή κατάσταση το Τατόι – Τι είπε για το κοιμητήριο και τη φροντίδα του

admin

Ώρα αποφάσεων στον ΣΥΡΙΖΑ – Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία

admin

Ποιος ήταν ο Μίμης Δαρειώτης, το όνομα του οποίου θα πάρουν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

admin

ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ

admin

Αξιολόγηση ανά μήνα και ξαφνικές εφόδους

admin

Βορίδης: Ξεκάθαρη η θέση μας να μην κατέβει το κόμμα Κασιδιάρη

admin

Κασσελάκης: Βασιλιάς του νεολαϊκισμού ο Μητσοτάκης – Η απάντηση για το άρθρο στον Economist

admin

Εκλογές 2023: Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για τις κάλπες – Πότε ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού

admin