Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Στόχος

Σύμφωνα με τον Διονύση Τεμπονέρα, η δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές είναι ένας ρεαλιστικός στόχος για τον ΣΥΡΙΖΑ. Η ατάκα του εκλήφθηκε ως μπηχτή στον αρχηγό του, ο οποίος διακήρυξε προσφάτως ότι μπορούν να νικήσουν τον Ιούνιο. Μεταξύ μας, βέβαια, οι επιδιώξεις αμφοτέρων των συριζαίων είναι δυσανάλογες των δυνατοτήτων του κόμματος. Οχι μόνο γιατί το υπονοούν τα νούμερά του στα περισσότερα πρόσφατα γκάλοπ, αλλά κι επειδή δεν υπάρχει ευνοϊκός άνεμος για όποιον δεν ξέρει πού πηγαίνει.

Παρελθόν

«Εντεκάµισι δισ. που μαζεύτηκαν ως υπερπλεόνασµα το 2015-19 έπρεπε να βρίσκονται στην πραγματική οικονομία, όχι στο µμαξιλάρι. Είναι τα 11,5 από τα 20 δισ. πλεόνασμα που τον Αύγουστο 2015 επιχειρηματολογούσαμε ότι θα γλιτώναμε µε το τρίτο Μνημόνιο έναντι του µεσοπρόθεσμου Σαμαρά», γράφει ανάμεσα σε πολλά άλλα ο Γιώργος Τσίπρας για να την πέσει στον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Τον ξάδερφό του, που ήταν πρωθυπουργός και είχε τον τελευταίο λόγο, τον ρώτησε ή για τον νέο ΣΥΡΙΖΑ «ευτυχώς» είναι κι εκείνος παρελθόν;

Αιτήματα

Με επιστολή τους οι βουλευτές του Περισσού Νίκος Καραθανασόπουλος και Μαρία Κομνηνάκα ζητούν να προσδιοριστεί άμεσα συνεδρίαση της Εξεταστικής για τα Τέμπη ώστε να ξεκινήσει η διερεύνηση του δυστυχήματος, ενώ κατηγορούν την πλειοψηφία και για «παρελκυστική αξιοποίηση των όποιων διαδικαστικών ζητημάτων». Πάντως, οι συγγενείς των θυμάτων ήταν αυτοί που έστειλαν εξώδικο στον Πρόεδρο της Βουλής προκειμένου να αιτηθούν την εξαίρεση από την Επιτροπή των Θάνου Πλεύρη και Ζωής Ράπτη.

Ονομα

Ο Κώστας Κατσαφάδος έσπευσε χθες το πρωί να ενημερώσει το φιλοθέαμον κοινό της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης πως επίκεινται ανακοινώσεις για τον θάνατο του χάσκι στην Αράχοβα, μια κι η Αστυνομία έχει καταλήξει στα αίτιά του. Αυτές, όπως εξήγησε, θα καθαρίσουν το όνομα της κωμόπολης. Φοβάμαι πως δεν έχει καταλάβει τίποτα για το μέγεθος και τις επιπτώσεις μιας καταιγίδας οργής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Related posts

Κώστας Ζαχαριάδης: «Δεν μπορεί να διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και να κάνει κοινό ψηφοδέλτιο με το ΠΑΣΟΚ»

admin

Δημοσκόπηση: Ανοίγει η ψαλίδα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Η ακρίβεια το μεγάλο αγκάθι

admin

Οι Βρυξέλλες κρατούν στον «πάγο» την αλβανική ένταξη λόγω Μπελέρη

admin

Μοσκοβισί για Τσίπρα: Εκτίμησα την πολιτική δεξιοτεχνία και το θάρρος του – Τον συμπάθησα

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Δύο μέτρα και δύο σταθμά για τα Τέμπη – Στο απυρόβλητο οι πολιτικοί υπεύθυνοι με απόφαση ΝΔ

admin

Τι αποκάλυψε ο Δένδιας για το άγνωστο τετ α τετ με Ερντογάν

admin

Ελληνική εμπλοκή σε τρία μέτωπα στη Μέση Ανατολή

admin

Ντόρα Μπακογιάννη: Συνεχάρη την ελληνική αντιπροσωπεία για την απάντηση στον Ακάρ

admin

Νέα Βουλή: 104 πρωτάρηδες, 75 γυναίκες και 13 επιστροφές

admin