Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνδυαστικές εκπτώσεις για νέο πρόγραμα της Eurolife FFH

Το EurolifeSYN είναι ένα νέο πρόγραμμα, που προσφέρει στους ασφαλισμένους της η Eurolife FFH, μέσα από το οποίο αποκτούν σημαντικές εκπτώσεις ανάλογα με τον αριθμό των ασφαλιστηρίων συμβολαίων που έχουν στην κατοχή τους. Αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότερες ασφαλιστικές ανάγκες καλύπτουν, τόσο μεγαλύτερη είναι η έκπτωση που δικαιούνται.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Eurolife FFH, «επιστρέφει αξία στους πελάτες της και τους παρέχει όφελος και κίνητρο να επιλέγουν διαφορετικά ασφαλιστικά προγράμματα, ενθαρρύνοντάς τους να εξασφαλίζουν ακόμη πιο ολοκληρωμένη προστασία και κάλυψη.

Οι εκπτώσεις που προσφέρονται μέσω του EurolifeSYN ισχύουν από δύο ενεργά ασφαλιστικά συμβόλαια και πάνω, σε συγκεκριμένους κλάδους ασφάλισης φυσικών προσώπων και σε επιλεγμένα προϊόντα στην ασφάλιση αυτοκινήτου, κατοικίας, υγείας, online συναλλαγών και προσωπικών αντικειμένων.

Στο πρόγραμμα οι εκπτώσεις λειτουργούν κλιμακωτά. Αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότερα συμβόλαια έχουν στην κατοχή τους οι ασφαλισμένοι, τόσο μεγαλύτερη έκπτωση αποκτούν στο ασφάλιστρό τους.

Πιο συγκεκριμένα:

• 5% έκπτωση στο 2ο συμβόλαιο που αγοράζουν

• 10% έκπτωση στο 3ο συμβόλαιο• 15% έκπτωση στο 4ο συμβόλαιο • 15% έκπτωση για κάθε επιπλέον συμβόλαιο που αγοράζουν

Η έκπτωση στην αγορά κάθε συμβολαίου ισχύει με την προϋπόθεση ότι είναι σε ισχύ τα προηγούμενα και εφαρμόζεται σύμφωνα με τη χρονολογική σειρά αγοράς του εκάστοτε συμβολαίου. Ο παραπάνω μηχανισμός δεν ισχύει για τα ασφαλιστικά προγράμματα υγείας ή αυτοκινήτου, για τα οποία εφαρμόζεται πάντα έκπτωση 5%.

Από το EurolifeSYN επωφελούνται νέοι και υφιστάμενοι πελάτες, επομένως οι ασφαλισμένοι της Eurolife FFH που διαθέτουν ήδη κάποιο ασφαλιστικό προϊόν που συμμετέχει στο πρόγραμμα, θα έχουν την αντίστοιχη έκπτωση στην ανανέωση του ασφαλιστικού τους συμβολαίου.

Related posts

Donkey Hotels: Συμφωνία για τα δάνεια, με ζημιές έκλεισε το 2022

admin

Seanergy: Καθαρά κέρδη $10,6 εκατ. το τέταρτο τρίμηνο, έκτακτο μέρισμα

admin

Δεκάδες βραβεία απέσπασε η Coca-Cola στην Ελλάδα στα Event Awards 2023

admin

ΒΙΑΝΕΞ: Deal με Leo Pharma για παραγωγή ηπαρίνης στην Ελλάδα

admin

Νέο ΑΙ Chatbot από την Ergo Ασφαλιστική

admin

ΕΛΤΑ Courier: Δωρεάν αποστολές ειδών πρώτης ανάγκης στις πυρόπληκτες περιοχές

admin

Πάνω από 2.500 θέσεις εργασίας στις «Ημέρες Καριέρας ΔΥΠΑ» στη Θεσσαλονίκη

admin

Στρατηγική επένδυση στις Νέες Καρυές από την 3αλφα

admin

Πλήγμα στον καταδυτικό τουρισμό καταγγέλλει ο πανελλήνιος σύνδεσμος

admin