Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην Mellon Technologies περνά η Πειραιώς Direct Solutions έναντι €3 εκατ.

Η Πειραιώς Financial Holdings ανακοινώνει ότι η θυγατρική της, Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. («Πειραιώς»), ολοκλήρωσε την πώληση του 100% της Πειραιώς Direct Solutions Μ.Α.Ε. (η “Εταιρεία” ή “PDS”) στην Mellon Technologies Α.Ε., μέλος πολυεθνικού ομίλου, ο οποίος παρέχει τεχνολογικές λύσεις, λειτουργώντας τηλεπικοινωνιακά κέντρα, και προσφέροντας υπηρεσίες εξωτερικής ανάθεσης (η «Συναλλαγή»).

Το τίμημα της Συναλλαγής ανήλθε σε περίπου €3 εκατ, βασιζόμενο κυρίως στην καθαρή θέση της Εταιρείας και υπόκειται σε αναπροσαρμογή λόγω μεταγενέστερων μεταβολών της που έλαβαν χώρα έως και την ημερομηνία ολοκλήρωσης της Συναλλαγής.

Η Συναλλαγή περιλαμβάνει επίσης την ανανέωση της σύμβασης εξυπηρέτησης σχετικά με την παροχή δραστηριοτήτων τηλεφωνικού κέντρου από την PDS στον Όμιλο Πειραιώς.

Η Πειραιώς και η PDS παραμένουν εστιασμένες στην παροχή σύγχρονων υπηρεσιών τηλεφωνικού κέντρου προς το πελατολόγιο της Πειραιώς, επωφελούμενοι από την εκτεταμένη εμπειρία, την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση της Mellon στον τομέα αυτό, βελτιστοποιώντας παράλληλα τη λειτουργική αποτελεσματικότητα της Πειραιώς.

Η Grant Thornton Ελλάδος ενήργησε ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος και η Zeya Law Firm ως νομικός σύμβουλος της Πειραιώς.

Related posts

Διαψεύδει η ΕΛΛΑΚΤΩΡ σενάρια πώλησης της Ακτωρ Παραχωρήσεις

admin

Ισραηλινή επένδυση για νέο ξενοδοχείο στο Μοναστηράκι

admin

Κληρώνει σήμερα για τα τρία ακίνητα- φιλέτα στο Μαρούσι

admin

Στα «πράσινα» PPAs στρέφεται η ΕΥΑΘ για φθηνότερη ενέργεια

admin

Intrakat: Πού στοχεύει η αύξηση κεφαλαίου των 100 εκατ. ευρώ

admin

Wolt: Δωρεάν ιδιωτική ασφάλιση για όλους τους συνεργάτες διανομής

admin

Νέα διάκριση απέσπασε η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη

admin

Πάγος στα επιτόκια ενήμερων στεγαστικών από την Optima Bank

admin

Αυξήσεις εισαγωγικών μισθών από την Πλαίσιο

admin