Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέφανος Κασσελάκης: «Σκυλοβαρεθήκαμε με τον Τάιλερ την υπερέκθεση…»

Συγγνώμη από τον λαό ζήτησε ο Στέφανος Κασσελάκης για την υπερέκθεση τόσο του ίδιου, όσο και του συντρόφου του Τάιλερ από τα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δεν είναι επιλογή του ίδιου να γίνεται κάτι τέτοιο.

«Η υπερέκθεση; Τη σιχαίνομαι. Έχουμε σκυλοβαρεθεί, εγώ κι ο Τάιλερ. Μας κυνηγάνε λες κι δεν έχουν τι άλλο να κάνουν» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Απ’ όλον τον κόσμο που μας παρακολουθεί, σας ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για την υπερέκθεση. Δεν είναι επιλογή μου, δεν είναι επιλογή μου. Προφανώς είμαστε σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση για την Ελλάδα. Αλλά να ξέρετε ότι η καρδιά μας ανήκει στη σωστή μεριά της ιστορίας», συμπλήρωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ωστόσο, ο κ. Κασσελάκης έδειξε μόνος του τη βέρα του από τον πρόσφατο γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ, σημειώνοντας ότι φέρνει νέες νοοτροπίες στην Ελλάδα.

«Όταν σταματήσουν να ασχολούνται με το τι βέρα φοράω, ορίστε, δείτε τη βέρα μου, νέες νοοτροπίες», είπε.

«Έχει υιοθετήσει τον τόπο μου»

Μιλώντας για τον σύζυγό του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία υποστήριξε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο Τάιλερ θέλουν να προσφέρουν στην Ελλάδα.

«Θέλουμε να προσφέρουμε στον τόπο μας. Στον τόπο μου. Ο Τάιλερ έχει υιοθετήσει τον τόπο μου. Άρα συνεπώς είναι και τόπος μας» υποστήριξε ο κ. Κασσελάκης.

Παράλληλα, τόνισε ότι με τον Τάιλερ που είναι νοσηλευτής «έχουμε πάει στον «Ευαγγελισμό» μαζί, είδε τους νοσηλευτές από τις ΜΕΘ, είδε τις αναλογίες νοσηλευτών – ασθενών έχει εμπειρία».

Επίσης, αναφέρθηκε και στα Χάμπτονς –που ήταν η αρχική διαρροή ως τόπος τέλεσης του γάμου τους. «Τα σιχαίνομαι τα Χάμπτονς, είναι μια νεόπλουτη ελίτ ανταγωνιστική» ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Δεν μας αρέσει. Ειλικρινά έχουμε βαρεθεί αυτήν την υπερέκθεση. Η Ελλάδα δεν θα πάει μπροστά με νοοτροπίες που ανήκουν 20 χρόνια πριν. Και η Εκκλησία το ξέρει αυτό. Ο προσανατολισμός, είναι μία μόνο από τις πολλές διακρίσεις… Εγώ είμαι ξεκάθαρα με τη μεριά της αλλαγής στην Ελλάδα» κατέληξε.

Related posts

Ανδρουλάκης: «Ο Μητσοτάκης κρατά σε ομηρία τους πιο φτωχούς Ελληνες» – Τι είπε για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια

admin

Ο Σολτς κλείνει τα μάτια στα προβλήματα της Αλβανίας με το κράτος δικαίου

admin

Μενέντεζ: Να ερευνηθεί ο ρόλος της Τουρκίας στο συμβάν με τους 92 μετανάστες στον Έβρο

admin

Ανδρέας Λοβέρδος: Επιστρέφει στην πολιτική

admin

ΠΑΣΟΚ: Στη βυθισμένη Θεσσαλία το κράτος ναυάγησε

admin

Τριπλή έρευνα στη Λευκωσία για το Predator

admin

Η πρώτη γυναίκα γραμματέας στη ΝΔ

admin

Αναζητώντας αριστερές δεξαμενές

admin

Με εννέα υπουργούς ο Ερντογάν στην Αθήνα

admin