Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πόλεμος μέσω social media

Η ηγεσία της Κουμουνδούρου επίσης αναμένει το τελικό βήμα της ομάδας Αχτσιόγλου. Χθες πάντως και μια φράση που αποδόθηκε στον Νάσο Ηλιόπουλο για «βούρκο» και που σπιναρίστηκε από μεγάλο μέρος των ΜΜΕ ήταν αιτία της σκληρής αντίδρασης της μεριάς στελεχών όπως η Ελενα Ακρίτα και η Ελενα Αυλωνίτου. «Σήμερα μάς δήλωσε πως η πλειοψηφία των ψηφοφόρων που επέλεξε τον Κασσελάκη κυλιέται στον βούρκο. Ανάμεσα τους κι εγώ. Χτες ευχήθηκα να παραμείνει. Λάθος. Νάσο, καλό δρόμο κι απ’ το πεζοδρόμιο. Για να μην πω τίποτα χειρότερο πάνω στην οργή και τη θλίψη μου», έγραψε στο fb η Ακρίτα. Επιθετική και η Αυλωνίτου (στενή συνεργάτις του Κασσελάκη) είπε: «Ολος ο κόσμος που παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και είμαστε πολλοί, γιατί είμαστε με το κόμμα και τον εκάστοτε εκλεγμένο πρόεδρο, είμαστε κατά τον κ. Ηλιόπουλο «ο βούρκος»! Εμείς με τον λαό και εκείνοι με την καρέκλα αγκαλιά!».

O Ηλιόπουλος πάντως επανήλθε με δήλωση στα κοινωνικά δίκτυα αναφέροντας ανάμεσα σε άλλα πως «τι είναι βούρκος; Βούρκος είναι να απαντάς στην πολιτική κριτική με προσωπικές επιθέσεις. Βούρκος είναι να διαστρεβλώνεις μια φράση και στη συνέχεια να συντονίζεις ένα ψηφιακό λιντσάρισμα. Βούρκος είναι να κάνεις πολιτική με ψέματα».

Παριστάμενοι ισχυρίζονται πως αυτό που ειπώθηκε, είναι ότι «η συνεχόμενη προσπάθεια δημιουργίας εσωτερικού εχθρού, μας βουλιάζει σε έναν βούρκο, στον οποίον δεν μπορεί να γίνει καμία ουσιαστική πολιτική συζήτηση».

Νωρίτερα πόλεμος είχε ξεσπάσει στο fb και μεταξύ των Παύλου Πολάκη και Σίας Αναγνωστοπούλου αφού ο βουλευτής Χανίων απαντώντας σε πρόσφατη συνέντευξη της δεύτερης, δημοσιοποίησε βοήθεια που της παρείχε σε ιατρικό θέμα. «Πόλεμος» επίσης ενδεικτικός των πληγών του εμφυλίου στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο κενό η έκκληση Τσίπρα

Δεδομένης της πόρτας εξόδου όπου κινούνται και τα στελέχη γύρω από την Εφη Αχτσιόγλου είναι προφανές όπως όλη αυτή η νέα ρήξη με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είναι και μια έμμεση απάντηση στην κινητικότητα του Αλέξη Τσίπρα που την προηγούμενη εβδομάδα με μπαράζ επαφών και συναντήσεων φερόταν ότι θέλει να την αποτρέψει.

Το ύφος και το περιεχόμενο της εισήγησης διά μέσου του Νάσου Ηλιόπουλου, συνισταμένη απόφαση όλου του μπλοκ της Εφης Αχτσιόγλου χθες, λέει πολλά για το πώς σκέφτονται την επόμενη ημέρα τα στελέχη αυτά και σε ποιον βαθμό ιεράρχησαν την έκκληση Τσίπρα. Επιπροσθέτως διότι ο Νάσος Ηλιόπουλος ήταν εξ εκείνων που συνάντησαν τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Related posts

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις αυξήσεις στους μισθούς του Δημοσίου

admin

«Δεξιά μόνωση» μπροστά στη δημοσκοπική πίεση

admin

Δημήτρης Παπαδημούλης: Η ηγεσία Κασσελάκη δεν έδωσε την ώθηση που αναμενόταν

admin

Οι αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα σενάρια για νέα κόμματα στα αριστερά

admin

Νίκος Ανδρουλάκης: Επτά προτάσεις για την αναβάθμιση του ΕΣΥ

admin

Ελενα Ακρίτα κατά ΕΦΣΥΝ για τον… υπέρκομψο Τάιλερ

admin

Τουρκικά ΜΜΕ για συνομιλίες Μητσοτάκη – Μπάιντεν: Η «αεροπορική επίθεση – παγίδα» και η «πολιτεία των ΗΠΑ»

admin

Μητσοτάκης στην Πάρνηθα: Νέες αντιπυρικές ζώνες και ενίσχυση των μέτρων προστασίας

admin

Γεραπετρίτης: Συγγνώμη από τις οικογένειες – Η έρευνα θα φτάσει μέχρι τέλους

admin