Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο Χρήστος Προκοπίου είναι ο νέος Senior Manager στο Marine της Howden

Η Howden Ελλάδας ανακοινώνει τον νέο της Senior Manager στο Marine, κ. Χριστόδουλο (Χρήστο) Προκοπίου, ο οποίος μέχρι τώρα απασχολούνταν στο underwriting σε διάφορες κατηγορίες ασφάλισης, όπως Marine & Cargo, Aviation, Specie, Property, Liability και Surety bonds.

O κλάδος του Marine της Howden, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, αποτελείται συνολικά από 10 στελέχη που απασχολούνται στο H&M, Yachts και General Marine.

Η επαγγελματική πορεία του Χρήστου Προκοπίου ξεκίνησε το 2002 στον τομέα της ναυτιλίας και έναν χρόνο αργότερα εντάχθηκε στον χώρο των ασφαλίσεων. Συγκεκριμένα, διετέλεσε Marine Underwriter στην Αιγαίον Ασφαλιστική, Deputy Hull Underwriting Manager στην Hellenic Hull Association, Director στην Vester Insurance Brokers και Τεχνικός Διευθυντής στην Karavias Underwriting Agency.

Ο Χρήστος Προκοπίου κατέχει πτυχίο B.Sc Mathematics with Insurance και τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών ΜΒΑ σε Banking & Finance από το Πανεπιστήμιο Μπάνγκορ (Bangor) της Ουαλίας, ενώ παράλληλα έχει σημειώσει μία σημαντική καριέρα 15 ετών ως Καθηγητής και Εισηγητής σε συνέδρια, Εκπαιδευτικά σεμινάρια καθώς και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα ως διδάσκων Μαθηματικών, Στατιστικής, Μακρο-Μικροοικονομίας και όλων των ειδών της Θαλάσσιας Ασφάλισης.

Σημαντική είναι και η αρθρογραφία του σε Ασφαλιστικά & Ναυτιλιακά θέματα σε σχετικούς ιστοτόπους και αντίστοιχα έντυπα.

Υπενθυμίζεται ότι η HOWDEN είναι ο μεγαλύτερος επιχειρηματικός μεσίτης ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων στην Ελλάδα, με εμπειρία είκοσι χρόνων σε όλους τους κλάδους της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Related posts

Καλοκαιρινές διακοπές σε 25 ευάλωτες οικογένειες προσφέρει η Παπουτσάνης

admin

Συνεργασία Αναπτυξιακής Τράπεζας με Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος

admin

Πώς η Black Friday μπορεί να τονώσει την αγορά

admin

Επενδύσεις «μαμούθ» 760 εκατ. από Avis στην πενταετία

admin

Premia: Τι θα κάνουν οι βασικοί μέτοχοι αν υπάρξει υπερκάλυψη της ΑΜΚ

admin

Διπλασιάζει τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα ως το 2025 η Accor

admin

Σειρά πράσινων διακρίσεων απέσπασε η Coca-Cola

admin

Motor Oil: Εκτόξευση καθαρών κερδών στα 197 εκατ. το Q1

admin

ΟΛΘ: Συμφωνία συνεργασίας με την ισραηλινή Ashdod Port Company

admin