Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γκλέτσος «χτυπάει» Κασσελάκη: «Δεν γνώριζε από πολιτική, ήμασταν σε σοκ»

Στη μάχη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ρίχνεται ο Απόστολος Γκλέτσος έχοντας καταθέσει στα Όργανα του κόμματος 32 υπογραφές για την υποψηφιότητά του.

Με το κόμμα της Κουμουνδούρου να βρίσκεται σε τροχιά εκλογών ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας μιλάει αποκλειστικά στην εκπομπή του MEGA «Εξελίξεις Τώρα» αναφερόμενος στην ανάγκη της κοινωνίας για μία ισχυρή αντιπολίτευση.

Εκτενή αναφορά κάνει στον τέως πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη επαναλαμβάνοντας πως «δεν είχε κάνει θαλαμοφύλακας και τον βάλαμε αρχιστράτηγο σε καιρό πολέμου» κάνοντας και την αυτοκριτική του λέγοντας «τον πήραμε στο λαιμό μας, τον καταστρέψαμε».

«Ο κόσμος ζητάει αντιπολίτευση»

Μιλώντας στην Αναστασία Γιάμαλη, ο Απόστολος Γκλέτσος, αρχικά αναφέρθηκε στο ρόλο της αντιπολίτευσης λέγοντας πως «ο κόσμος δείχνει ότι ζητάει αντιπολίτευση σε μία κυβέρνηση που δεν τα πάει καλά. Απέτυχε όλη η αντιπολίτευση. Δεν τα πήγε καλά η αντιπολίτευση παράλληλα με την κυβέρνηση. Τώρα ο κόσμος ζητάει αντιπολίτευση» και συνέχισε: «Εμείς παίρνουμε το μήνυμα. Πρέπει να κάνουμε αλλαγή ατζέντας στον δημόσιο λόγο μας όλοι οι υποψήφιοι, όλο το κόμμα. Να κάνουμε γρήγορες κινήσεις, να φέρουμε τον ανάλογο και περισσότερο κόσμο στην κάλπη την Κυριακή και την δεύτερη Κυριακή να δούμε ποιος θα πάρει τα σκήπτρα. Αν στρέψει σε μένα αυτή η τύχη, θα γίνουν βήματα. Θα γίνουν βήματα δειλά, αλλά σταθερά».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απόφασή του να διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαι Αριστερός. Με ενδιαφέρουν τα κοινά, με ενδιαφέρει τι γίνεται στην πατρίδα και θέλω να προσφέρω. Σε δεύτερο πλάνο είναι και η προσωπική φιλοδοξία, δεν το κρύβω».

«Δεν γνώριζε από πολιτική ο Κασσελάκης»

Όσο για τον Στέφανο Κασσελάκη και την πορεία του στο τιμόνι του κόμματος, δήλωσε: «Κάναμε λάθος όλοι μαζί και τον αδικήσαμε. Τον πήραμε στο λαιμό μας. Ήμασταν σε σοκ, είχαμε χάσει δύο φορές στις βουλευτικές εκλογές, είχε φύγει ο ηγέτης μας, ο Αλέξης Τσίπρας. Πήραμε στον λαιμό μας ένα παιδί. Πολιτικά ήταν παιδί. Δεν είχε κάνει θαλαμοφύλακας και τον βάλαμε αρχιστράτηγο σε καιρό πολέμου. Τον πήραμε στον λαιμό μας, τον καταστρέψαμε» και συμπλήρωσε: «Δεν γνώριζε από πολιτική ο Κασσελάκης».

Την αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη περί κουκουλοφόρων, ο κ. Γκλέτσος την χαρακτήρισε εξύβριση, καθώς «όλοι ξέρουμε τι είναι οι κουκουλοφόροι, είναι προδότες».

Ακόμη, τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χρωστά σε προμηθευτές και τράπεζες, ενώ εξαπέλυσε πυρά κατά των υποστηρικτών του Στέφανου Κασσελάκη. «Οι υποστηρικτές Κασσελάκη δεν είναι ΣΥΡΙΖΑίοι, είναι απολιτίκ. Ονειρεύονται ότι θα γίνουν σαν τον Κασσελάκη, το οποίο δεν πατάει πουθενά», είπε.

Related posts

Επίθεση από την αντιπολίτευση σε κυβέρνηση και Πρωθυπουργό

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Το νέο αφήγημα της ΝΔ είναι ο «νόμος της σιωπής» – Μόνη αποδεκτή τοποθέτηση η απομάκρυνση Χρυσοχοΐδη

admin

Γεννητούρια

admin

Πράσινο φως για τα F-35 και η αποσύνδεση από τα τουρκικά F-16

admin

Τα καρφιά, οι απουσίες και το παρασκήνιο από το «μασάζ» στην Πειραιώς

admin

Ξεκίνησε η συζήτηση επί των Προγραμματικών Δηλώσεων – Στο βήμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

admin

«Πυρ ομαδόν» κατά Χρυσοχοΐδη από τα κόμματα για την κατάσταση στην Υγεία

admin

«Καρφιά» του αρχηγού Φλώρου για την προκλητικότητα της Τουρκίας – Τι είπε ο Α/ΓΕΕΘΑ

admin

Τα 7 βασικά ερωτήματα που ζητούν άμεσες απαντήσεις για την τραγωδία των Τεμπών

admin