Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με φόντο τα κοινωνικά ζητήματα

Τα φώτα των προεκλογικών σποτ του ΣΥΡΙΖΑ είναι στραμμένα στον Στέφανο Κασσελάκη – όχι όμως μόνο με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε. Διαδικτυακά, η καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ θα κινηθεί όπως μέχρι σήμερα, με τους λογαριασμούς του Κασσελάκη σε πρώτο φόντο και σε πιο «χαλαρά» βίντεο που προσελκύουν το πιο νέο ακροατήριο που ενημερώνεται και χρησιμοποιεί περισσότερο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στην τηλεόραση, όμως, τα προεκλογικά σποτ θέλουν να θυμίσουν πως ο Κασσελάκης δεν έχει μόνο την πτυχή του λάιφσταϊλ και πως η Κουμουνδούρου έχει θέσεις και προτάσεις για ζητήματα που ενδιαφέρουν την κοινωνία.

Τα τρία πρώτα σποτάκια που δόθηκαν στη δημοσιότητα είχαν χαρακτήρα εξειδικευμένο και οικονομικό – και τα υπόλοιπα τέσσερα θα συνεχίσουν στην ίδια μορφή, στοχευμένα, με θέματα που το προηγούμενο διάστημα έχει αναδείξει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως το κράτος δικαίου και το στεγαστικό. Στόχος αυτής της πιο συγκεκριμένης προσέγγισης είναι η ενημέρωση για τις προτάσεις από το βασικό πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη συριζαϊκή καμπάνια, δηλαδή τον Κασσελάκη, και ως εκ τούτου η ταύτισή του με το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αισιόδοξη προσέγγιση

Κεντρικό σύνθημα του κόμματος είναι η φράση για μια «Καλύτερη Ζωή Τώρα», η οποία βρίσκεται και πάνω στο βαν που συνοδεύει τον Κασσελάκη στις περιοδείες του. Επιλέχθηκε σε μια προσπάθεια θετικής καμπάνιας: έχοντας μάθει από τα λάθη των εθνικών εκλογών που επικοινωνιακά κόστισαν στον ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου επέλεξαν μια πιο αισιόδοξη προσέγγιση για αυτά που μπορούν να συμβούν στη χώρα. Ακόμα και τα λίγα λεπτά στα οποία περιγράφεται η κακή κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η κοινωνία σιγά σιγά θα απαλείφονται, ώστε να μείνει το κεντρικό, θετικό μήνυμα. Καθόλου τυχαία, σε όσα ως τώρα έχουν βγει στον αέρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινάει με την ίδια φράση: «Η Ελλάδα που θέλουμε».Την τελευταία προεκλογική εβδομάδα, θα κυκλοφορήσει σποτάκι που θα προβάλλεται καθ’ όλη τη διάρκειά της, για το οποίο από την Κουμουνδούρου λένε πως «θα προκαλέσει αίσθηση».

Διαφημιστική δεν υπάρχει, οι παραγωγές γίνονται εσωτερικά. Πέραν της εκπροσώπου Τύπου Βούλας Κεχαγιά, της διευθύντριας του γραφείου Τύπου Ευγενίας Κουντούρη, του διευθυντή του γραφείου του Μανώλη Καπνισάκη και του Μπάμπη Παπαδάκη, στο επικοινωνιακό τιμ συμμετέχουν επίσης ο σκηνοθέτης Νίκος Σούλης και οι δύο digital Κωνσταντίνος Μαρκέτος και Ντίνα Μουτζουρούλια.

Related posts

Οι νέες θεωρίες Καμμένου για Πρέσπες και 2015 – Τι λέει για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ

admin

«ΣΕ ΠΑΩ»

admin

«Η Ελλάδα δεν είναι μπανανία…»

admin

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσία Τσίπρα

admin

Επικοινωνία Σακελλαροπούλου – Ματαρέλα για τις φωτιές

admin

Στέφανος Κασσελάκης: Διαψεύδει δημοσίευμα ότι ήταν μέλος των Ρεπουμπλικανών

admin

Σήμερα στην Αγκυρα η ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ

admin

Πώς η τιμή του πετρελαίου επηρεάζει όλο το δίκτυο της αγροτικής παραγωγής

admin

ΣΥΡΙΖΑ – Από όλα μέσα είχε η ΠΓ: Τελεσίγραφο Τσακαλώτου, αναγγελία γάμου Κασσελάκη και μετάθεση συνεδρίου

admin