Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μεταφορά 140 ηλεκτρικών λεωφορείων μέσω του Λιμένος Πειραιώς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεταφορά των 140 Yutong ηλεκτρικών λεωφορείων, τα οποία αφίχθησαν στον Λιμένα Πειραιά και εκφορτώθηκαν στον τερματικό σταθμό αυτοκινήτων, προκειμένου να διατεθούν άμεσα στις αστικές συγκοινωνίες της Αττικής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το προσωπικό της ΟΛΠ Α.Ε. πραγματοποίησε την εκφόρτωση των λεωφορείων από το πλοίο μεταφοράς οχημάτων στον προβλήτα του σταθμού αυτοκινήτων και τη μεταφορά τους στη συνέχεια στους προβλεπόμενους χώρους υποδοχής.

Ο Πρόεδρος της OΛΠ Α.Ε. κος Yu Zenggang εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στον Λιμένα Πειραιώς, αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής:

«Στην OΛΠ Α.Ε. είμαστε περήφανοι και απολύτως ικανοποιημένοι για το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχονται, αλλά και των εγκαταστάσεων μας που έχουν μετατρέψει το λιμάνι του Πειραιά σε έναν σημαντικό διαμετακομιστικό κόμβο οχημάτων, προϊόντων και επιβατών. Ειδικά στην προκειμένη περίπτωση χαιρόμαστε που με χρήση των υποδομών μας μεταφέρονται οχήματα που θα διευκολύνουν τη ζωή των συμπολιτών μας και ταυτόχρονα θα συμβάλλουν στους εθνικούς μας στόχους που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.»

Related posts

Caius: Η νέα startup της θερμοκοιτίδας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος στην Ελλάδα

admin

Ποιοί κερδίζουν δωρεάν απεριόριστα data από τη Wind

admin

Αυξημένα EBITDA στα 26,6 εκατ. ευρώ για την OTEGLOBE

admin

Τριπλή διάκριση για τη Eurolife FFH στα Content Marketing Awards 2021

admin

«Πράσινη» διάκριση για τον όμιλο Quest στα Growth Awards

admin

Δάνειο 580 εκατ. ευρώ από Eurobank πήρε η ΔΕΠΑ Υποδομών (Italgas)

admin

Επένδυση-μαμούθ σε μπαταρίες λιθίου από τον όμιλο Γερμανού

admin

Trastor: Απέκτησε τρεις αποθήκες logistics στον Ασπρόπυργο

admin

Ανοίγουν την Πέμπτη οι δύο προσφορές για την ΔΕΠΑ Υποδομών

admin