Image default
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

Λάμψα: «Πράσινο φως» στην απόκτηση του 33,91% της Regency

Λάμψα: «Πράσινο φως» στην απόκτηση του 33,91% της Regency

Στην έγκριση της απόκτησης της μειοψηφικής συμμετοχής στην εταιρεία Regency Hellenic Investments S.A. προχώρησε η Λάμψα Α.Ε.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εισηγμένης:

Η Εταιρία «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΛΑΜΨΑ Α.Ε.» ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με το άρθρο 4.1.3.3 του Κανονισμού ΧΑ, ότι κατά την σημερινή (06/11/2023) μετ’ αναβολή συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων με μοναδικό θέμα Ημερήσιας Διάταξης «Απόκτηση μειοψηφικής συμμετοχής στην εταιρεία Regency Hellenic Investments S.A. μέσω συνδυασμένης απόκτησης από την 100% θυγατρική εταιρεία SELENA ENTERPRISES COMPANY LIMITED του ποσοστού μετοχών (33,91%) και του αντίστοιχου ποσοστού εκ του δανείου (Senior Facility Loan), που κατέχουν στην ως άνω εταιρεία τα πιστωτικά ιδρύματα ALPHA BANK, EUROBANK και ΕΘΝΙΚΗ ΤΡ-ΖΑ», οι παρόντες και αντιπροσωπευόμενοι μέτοχοι εκπροσώπησαν 15.819.732 ΚΟ μετοχές επί συνόλου (21.364.000) KO μετοχών της Εταιρείας, ήτοι το 74,05% του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας και η Συνέλευση βρέθηκε σε απαρτία.

Επί του μοναδικού θέματος της ημερησίας διάταξης, η Γενική Συνέλευση με ψήφους 15.819.732 ήτοι με ποσοστό 74,05% επί συνόλου 21.364.000 δικαιωμάτων ψήφου, αποφάσισε ομόφωνα και παμφηψεί την έγκριση της απόκτησης της μειοψηφικής συμμετοχής στην εταιρεία Regency Hellenic Investments S.A. μέσω συνδυασμένης απόκτησης από την 100% θυγατρική εταιρεία SELENA ENTERPRISES COMPANY LIMITED του ποσοστού μετοχών (33,91%) και του αντίστοιχου ποσοστού εκ του δανείου (Senior Facility Loan), που κατέχουν στην ως άνω εταιρεία τα πιστωτικά ιδρύματα ALPHA BANK, EUROBANK και ΕΘΝΙΚΗ ΤΡ-ΖΑ.

  • REGENCY HELLENIC INVESTMENTS
  • Λάμψα ΑΕ
  • SELENA
  • γενική συνέλευση
  • SENIOR FACILITY LOAN

    Related posts

    Alpha Finance: Προοπτική ανόδου 25% για τη μετοχή της Πειραιώς

    admin

    ΧΑ: Αναζητά προϋποθέσεις για… αναρρίχηση προς τις 1370 µονάδες

    admin

    CPI: Αλλαγή στη σύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου και Επιτροπής Αποδοχών-Υποψηφιοτήτων

    admin

    ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Τιμή-στόχο στα €17 δίνει η Piraeus Securities

    admin

    MIG: Απορρίφθηκε νέο αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής των μετόχων μειοψηφίας

    admin

    ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Πρόταση για επιστροφή κεφαλαίου €0,5/μετοχή-Στις 31/5 η ΓΣ

    admin

    Το νέο επταμελές ΔΣ της Euroxx

    admin

    Αναστέλλεται προσωρινά η άδεια λειτουργίας της Ardu Prime

    admin

    Δωρεάν διάθεση μετοχών €4,26 εκατ. από την Πειραιώς

    admin