Image default
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

Κόκκαλης (Intralot): Διεκδικούμε νέα συμβόλαια σε δύσκολες αγορές

Κόκκαλης (Intralot): Διεκδικούμε νέα συμβόλαια σε δύσκολες αγορές

Ο Σωκράτης Κόκκαλης χτύπησε το καμπανάκι της έναρξης της συνεδρίασης στο Χρηματιστήριο Αθηνών την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, καθώς το ομόλογο της Intralot βρίσκεται στο ταμπλό.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά ο κ. Κόκκαλης ανάφερε για την Intralot πως «μπορεί να υπήρξαν δύσκολες μέρες, αλλά τώρα είναι σε καλύτερη φάση».

Η εισηγμένη είναι πλέον έτοιμη να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες διεθνώς, ειδικά στις αγορές των ΗΠΑ και της Αυστραλίας. «Είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε καινούργια συμβόλαια σε αγορές που είναι πάρα πολύ δύσκολες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κόκκαλης.

«Είναι μια σκληρή διαδικασία γιατί υπάρχουν και διεθνείς ανταγωνιστές που κάθε φορά βρισκόμαστε αντίπαλοι σε όλα τα μέρη του κόσμου», πρόσθεσε.

Ο κ. Κόκκαλης αναφέρθηκε και στον ΟΠΑΠ, με τον οποίο ο όμιλος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις, ενώ εξήρε και την πολιτική που ακολουθεί το χρηματιστήριο με την επέκταση στη χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας. «Είναι πάρα πολύ σημαντική. Το Χρηματιστήριο αποτελεί έναν κύριο παράγοντα στην αναπτυξιακή πορεία της ελληνικής οικονομίας και σήμερα βρίσκεται σε μια ανοδική πορεία».

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΧΑΕ, Γιάννος Κοντόπουλος, καλωσόρισε το ομόλογο της Intralot, λέγοντας ότι αξιοποίησε τις ευκαιρίες που προσφέρει το χρηματιστήριο, όπως η έκδοση ομολόγων. Στάθηκε επίσης ιδιαίτερα στη μεγάλη συμμετοχή των ιδιωτών, οι οποίοι κάλυψαν περίπου το 77% της έκδοσης.

«Η έκδοση της Intralot αποδεικνύει εμπράκτως ότι η χρηματιστηριακή αγορά είναι μοχλός άντλησης κεφαλαίων, ειδικά στα εταιρικά ομόλογα. Παραμένει μια ισχυρή επιλογή με χαμηλό κόστος κεφαλαίου», σημείωσε.

#Κόκκαλης #ομόλογο #Intralot

Related posts

Autohellas: Από 9 Δεκεμβρίου η καταβολή της επιστροφής κεφαλαίου

admin

Χρηματιστήριο: Σε πλήρη εξέλιξη η συσσώρευση στις 1.170 µονάδες

admin

Σύσταση Εκτελεστικής Επιτροπής στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ- Η σύνθεση

admin

ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ: Επιστροφή κεφαλαίου €0,015/μετοχή- Στα €24.826.027,50 το μετοχικό κεφάλαιο

admin

«Καμπάνες» από την Επ. Κεφαλαιαγοράς- Τα ποσά και ποιοι πληρώνουν

admin

Centric: Λύση και εκκαθάριση της θυγατρικής Chicken Stories

admin

Ανοίγει ο δρόμος για την είσοδο της Orilina στο Χ.Α.

admin

Mytilineos: Αύξηση 10% στα καθαρά κέρδη το πρώτο τρίμηνο

admin

Intrakat: Αγορά 500.000 μετοχών από Μπάκο-Καϋμενάκη-Εξάρχου

admin