Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κανένας στο απυρόβλητο

Δηλητηριώδη βέλη κατά πάντων επιφύλαξε ο Δημήτρης Κουτσούμπας όσον αφορά τις πολιτικές που συγκρούονται κατατάσσοντας από τη μια την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική και από την άλλη τους «μνηστήρες της αμαρτωλής Σοσιαλδημοκρατίας» – ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά.

Ξεχώρισε από την ομιλία του ο δηκτικός τρόπος που αντιμετώπισε τον Στέφανο Κασσελάκη. Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση στις πρόσφατες αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σχολίασε: «Σαν εκείνον τον ανεκδιήγητο Λάσκαρη τη δεκαετία του ’70 που είπε ότι με τον νόμο του κατήργησε και την ταξική πάλη…».

Απέφυγε να επανέλθει στον χαρακτηρισμό που επιφύλαξε πρόσφατα για τον Κασσελάκη (τον αποκάλεσε «φιντάνι»), σημειώνοντας ότι «θέλει να μην αναφερόμαστε σε αυτόν για να τον αφήσουμε να ανθίσει…».

Εβαλε απέναντι συνολικά ως αντιπολιτευτική ομάδα ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Αριστερά γιατί «δίνουν μάχη ότι δήθεν στις άλλες χώρες της ΕΕ όλα είναι ειδυλλιακά», αποδίδοντάς τους «ξεπεσμό» – «μαζέψτε λίγο τα σάλια για αυτή τη σάπια ΕΕ γιατί θα τα πατήσετε και θα γλιστρήσετε» τους είπε.

Δεν άφησε στο απυρόβλητο, πάντως, τον ΣΥΡΙΖΑ Νο2, όπως αποκάλεσε τη Νέα Αριστερά, σημειώνοντας ότι τα ίδια λένε με άλλα λόγια και αυτοί, «απλά ο κ. Κασσελάκης είναι μαθημένος αλλιώς εκεί στις ΗΠΑ και τηνGoldman Sachs και τα λέει πιο αδιαμεσολάβητα…».

Related posts

Τουρκία: Χτίζει αφήγημα απέναντι στην Ελλάδα με καταγγελίες για «τρομοκρατία» και «παραβίαση» της διεθνούς νομιμότητας

admin

Ενα διαρκές τρολάρισμα

admin

Τσαβούσογλου: Η Αίγυπτος σεβάστηκε τα συμφέροντά μας στην ΑΟΖ με την Ελλάδα

admin

Ακόμη και πάνω από τα Ιμια πέταξαν τουρκικά F-16

admin

Απογευματινά χειρουργεία: Στον «αέρα» το κυβερνητικό «πείραμα» – Νέα «όχι» στο νόμιμο φακελάκι

admin

Καμπάνια με διπλό στόχο

admin

Παρέλαση στο Μόντρεαλ και επενδυτικό «σαφάρι»

admin

Xρειάζεται ολοκληρωμένο και μακρόπνοο σχέδιο για τον τουρισμό, λέει ο Κασσελάκης

admin

Ραγκούσης: Η Αχτσιόγλου δεν υπονόμευσε τον Τσίπρα – Άλλοι το έκαναν

admin