Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η καλλονή κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ σαρώνει τις πασαρέλες

Αν και ενηλικιώθηκε μόλις πριν έναν χρόνο, η Ντέβα έχει πραγματικά καταφέρει να ξεφύγει από τη σκιά του ονόματος των διάσημων γονιών της (και από το πορτοφόλι τους), κάνοντας ήδη από την ηλικία των 14 ετών -και ακολουθώντας εξαιρετικά εντατικούς ρυθμούς- τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ και στα catwalks των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει ήδη καταφέρει να συγκεντρώσει στους τραπεζικούς της λογαριασμούς το αξιοζήλευτο ποσό των 6 εκατομμυρίων δολαρίων!

Η πρώτη της σοβαρή δουλειά αφορούσε στο λανσάρισμα του νέου αρώματος των Dolce & Cabbana, Shine, όπου η τότε 15χρονη Ντέβα πόζαρε στο ειδυλλιακό Αμάλφι της Ιταλίας, ρομαντικά και ανέμελα, φορώντας ένα ολόλευκο φόρεμα και κρατώντας ένα μπουκέτο από λουλούδια του αγρού. Hταν η πρώτη φορά που έστρεψε πάνω της, με τη μεσογειακή ομορφιά της, τα βλέμματα της βιομηχανίας της μόδας και του μάρκετινγκ, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και προσελκύοντας με ευκολία τις επόμενες κερδοφόρες προτάσεις για διαφημιστικά, εξώφυλλα (Harper’s Bazaar, Vogue, Elle) και πασαρέλες.

Mάλιστα το 2021 μοιράστηκε με τη μητέρα της, Monica, για το τεύχος Ιουλίου, το εξώφυλλο της ιταλικής Vogue, φορώντας και οι δύο μαύρα φορέματα με εφαρμοστά μπούστα, Dolce & Cabbana και με σχεδόν ίδια μαλλιά και μακιγιάζ. Η μεταξύ τους ομοιότητα είχε τότε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από τον Τύπο, αλλά και από τους ακόλουθούς τους στις πλατφόρμες των Social Media. Να σημειωθεί ότι η Ντέβα συγκεντρώνει στο Instagram σήμερα το εντυπωσιακό νούμερο του ενός εκατομμυρίου ακολούθων, ενώ η διάσημη μητέρα της «σκαρφαλώνει» στα 5,2 εκατομμύρια ακόλουθους.

Τον περασμένο Μάιο, και 4 χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία, η Ντέβα φωτογραφήθηκε ξανά για τους Dolce Gabbana, αυτή τη φορά στη Ρώμη και στην εμβληματική Fontana di trevi, ακολουθώντας στυλιστικά τις θρυλικές εμφανίσεις της μητέρας της, όταν εκείνη μεσουρανούσε πίσω στα 90’s, ως μούσα του οίκου: Με μακρύ μαύρο, κυματιστό μαλλί, γατίσιο eyeliner στα μάτια, φλογερά κόκκινα χείλη και μαύρο, σέξι, δαντελωτό φόρεμα τύπου κομπινεζόν.

Tελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν πριν από μερικές ημέρες στο Παρίσι και στην Εβδομάδα Μόδας, όπου παραβρέθηκε για να απολαύσει από κοντά την επίδειξη μόδας του Οίκου Christian Dior (είναι πια, η μούσα του διάσημου οίκου). Εκεί εντυπωσίασε με το total black look της, φορώντας μαύρη φούστα σε μίντι μήκος και συνδυάζοντάς την με μαύρο σουτιέν και ασορτί ζακέτα με χρυσά κουμπιά. Η Ντέβα μοιράστηκε φωτογραφίες από το show στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας τόσο τον οίκο Dior, όσο και την creative director του, Maria Grazia Chiuri. Το ίδιο έκανε και η περήφανη μαμά, Μonica, λαμβάνοντας κάτω από τη φωτογραφία της κόρης της, εκατοντάδες κολακευτικά σχόλια.

Οσο για την ερωτική της ζωή; Αυτή παραμένει μυστήριο, γιατί αν και κατά καιρούς της έχουν προσάψει διάφορους ερωτικούς συντρόφους, η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει, επίσημα τουλάχιστον, καμία μέχρι στιγμής σχέση της. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ωστόσο κυκλοφορεί πολύ έντονα η φήμη ότι διατηρεί δεσμό με τον Ιταλό συνάδελφό της, μοντέλο, Λούκα Σαλάντρα, με τον οποίο κιόλας το προηγούμενο καλοκαίρι και συνοδεία μάλιστα της μητέρας της, έκανε διακοπές στην Πάρο.

Φωτογραφίες: Getty Images / Ideal Image, Instagram@devacassel_

--

Related posts

Bloomberg: Η Ελλάδα προσβλέπει να επιστρέψει στην επενδυτική βαθμίδα στις αρχές του 2023

admin

Κεντρικές Τράπεζες: Ταχύτερες και μεγαλύτερες οι αυξήσεις των επιτοκίων διεθνώς

admin

Fraport Greece: H Θεσσαλονίκη, με +9% οδηγεί την άνοδο των 14 περιφερειακών αεροδρομίων τον Ιανουάριο

admin

Σταϊκούρας: Το καλοκαίρι θα δημιουργηθεί νέος δημοσιονομικός χώρος που και πάλι θα επιστραφεί στους πολίτες

admin

«e-λιανικό»: Αφορολόγητα κι ακατάσχετα τα 5.000 ευρώ της επιδότησης

admin

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Αιφνιδιαστικός έλεγχος σε μεταφορική εταιρεία

admin

Πτώση για στις ευρωαγορές – Προς τις χειρότερες ετήσιες επιδόσεις από το 2018

admin

«Τα crypto έχουν πεθάνει στις ΗΠΑ» – Πώς κατέρρευσε το αφήγημα του bitcoin στα $200.000

admin

Market pass: Τι αλλάζει και για ποιους με την παράταση του μέτρου

admin