Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εργο

H Δώρα Αυγέρη θεωρεί λήξασα τη συζήτηση για το συριζαϊκό συνέδριο. Θέλει να δώσουμε χώρο στους συντρόφους και στις συντρόφισσες βουλευτές να παρουσιάσουν το «πολύ και σημαντικό έργο» τους. Ωραία. Θα μπορούσαν να μας εξηγήσουν με PowerPoint και αριθμούς πόσο θα κοστίσει στα κρατικά ταμεία η επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο την οποία υπόσχεται ο πρόεδρός τους. Να μας πουν από πού θα βρουν χρήματα και τι δημοσιονομικές συνέπειες θα υπάρξουν.

Ακρη

«»Ο παλιός ΣΥΡΙΖΑ πέθανε, ζήτω ο νέος ΣΥΡΙΖΑ» νομίζω είναι μια πράξη που πρέπει να οδηγήσει τον πρόεδρο στο να βάλει άλλον πρόεδρο ΚΟ, να παρακαλέσει τον Νίκο Παππά, τον Γιώργο Τσίπρα, όλους όσοι τον στηρίζουν, να κάνουν στην άκρη» εκτίμησε ο Χρήστος Σπίρτζης, αφού ο Κασσελάκης διαλάλησε ότι έκλεισε τον κύκλο 2015-2019 κι άνοιξε τον δικό του. Γι’ αυτό δεν πρέπει να τα βάζει κανείς με παλιούς πασόκους. Εκαναν διατριβή στην απαξίωση των εσωκομματικών αντιπάλων όταν το άλλοτε τσιπρικό άλτερ έγκο μάθαινε προπαίδεια.

Ονομα

Ως νεοφώτιστος συριζαίος εμφανίζεται πιο γενίτσαρος κι από τους πασόκους που μεταπήδησαν χρόνια πριν στην Κουμουνδούρου. Ετσι, ο Ευάγγελος Αντώναρος έχει έναν κακό λόγο για όποιον δεν λατρεύει το εικόνισμα της νέας ηγεσίας. Αγανακτεί, π.χ, γιατί «υπάρχουν άλλοι οι οποίοι δεν εξελέγησαν, οι οποίοι είναι στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν αναφέρουν μια φορά, σε είκοσι συνεντεύξεις, το όνομα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ». Απορώ πώς έχει ξεφύγει από το κασσελακικό σκάουτινγκ ενώ διαπρέπει στην κολακεία.

Δέσμευση

Ως υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, ο Χρήστος Σταϊκούρας έβγαλε χθες, στην επέτειο του ενός χρόνου από την τραγωδία των Τεμπών, ανακοίνωση για να καταθέσει την «ισχυρή» του δέσμευση στο καθήκον της αναζήτησης από τον Εθνικό Οργανισμό Διερεύνησης Αεροπορικών και Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων και Ασφάλειας Μεταφορών των συστημικών προβλημάτων ασφαλείας που οδήγησαν στη σύγκρουση των τρένων. Μπα; Από τον Σεπτέμβριο που απέκτησε διοίκηση αυτός ο Οργανισμός δεν έχει ασχοληθεί με τα Τέμπη; Πάρτε μας όταν φτάσει.

Related posts

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρωθυπουργός κουρελιάζει το Σύνταγμα και στέκεται προσοχή στον Σαμαρά

admin

«Τους είπα να παραιτηθώ, αν δεν έχετε κότσια να με στηρίξετε, μου είπαν μείνε» απαντά ο Παπανώτας

admin

Η πλάστιγγα του 41%

admin

Μητσοτάκης: Ανοίγουμε τα ελληνικά ΑΕΙ σε συνεργασίες με τα καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως

admin

H κυβέρνηση δοκιμάζεται στα μπλόκα

admin

Προσοχή

admin

Δεσποτόπουλος: Η συνάντηση Μητσοτάκη – Μπάιντεν πυροδότησε την τουρκική προκλητικότητα

admin

Μητσοτάκης: Θα ανακοινώσω μέτρα για το φυσικό αέριο τον Μάιο – Θα εξαντλήσουμε τα δημοσιονομικά περιθώρια

admin

Ευρωεκλογές: Έκκληση Μαργαρίτη Σχοινά στην Τέιλορ Σουίφτ να κινητοποιήσει τους νέους ψηφοφόρους

admin