Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ο Αρβανίτης

Επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ο Κώστας Αρβανίτης, έπειτα από πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη.

Η εν λόγω απόφαση -που χαιρετήθηκε ομόφωνα σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση- γνωστοποιήθηκε κατά τη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με τους τέσσερις εκλεγμένους ευρωβουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης (Κώστα Αρβανίτη, Νικόλα Φαραντούρη, Έλενα Κουντουρά και Νίκο Παππά) το πρωί της Παρασκευής 14 Ιουνίου.

Στη συνάντηση, τέθηκαν επί τάπητος οι στόχοι του κόμματος εντός της ευρωομάδας της Αριστεράς (THE LEFT in the European Parliament) και συζητήθηκαν η κατανομή αρμοδιοτήτων για τις Επιτροπές και οι προτεραιότητες της ευρωομάδας.​

Παράλληλα, όπως τονίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, ενώ, η ευρωομάδα, «συνδυάζει την εμπειρία με τη φρεσκάδα και τη γνώση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ:

«Την Παρασκευή 14 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα η πρώτη συνάντηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, με τους εκλεγέντες ευρωβουλευτές (Κώστα Αρβανίτη, Νικόλα Φαραντούρη, Έλενα Κουντουρά και Νίκο Παππά).

Μια ευρωομάδα που συνδυάζει την εμπειρία με τη φρεσκάδα και τη γνώση.

Πρόταση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ήταν να οριστεί επικεφαλής ο Κώστας Αρβανίτης, η οποία χαιρετίστηκε ομόφωνα.

Στη συνάντηση, τέθηκαν επί τάπητος οι στόχοι του κόμματος εντός της ευρωομάδας της Αριστεράς (THE LEFT in the European Parliament) και συζητήθηκαν η κατανομή αρμοδιοτήτων για τις Επιτροπές και οι προτεραιότητες της ευρωομάδας».

Related posts

Η Διεθνής Διαφάνεια και οι ευρωβουλευτές με… παράλληλα ενδιαφέροντα

admin

Νέες πιέσεις στην Αθήνα για παροχή εξοπλισμού στην Ουκρανία

admin

Παπανδρέου στην DW: Μόνο η διπλωματία δίνει λύσεις

admin

Βόλτα στην Αθήνα και σέλφι με τους τουρίστες

admin

Επικοινωνία Κουτσούμπα με Μητσοτάκη – Ζήτησε να κινητοποιηθούν όλα τα διαθέσιμα μέσα

admin

Πρόκληση από την Αγκυρα με θαλάσσια πάρκα

admin

Φλωρίδης: Ποινές και πρόστιμα στους καθ’ έξιν μηνυτές

admin

ΚΙΝΑΛ για τουρκικές παραβιάσεις: «Παραμένει προκλητικά αναθεωρητική και σε πλήρη ρήξη με τη διεθνή νομιμότητα»

admin

Αντιδράσεις στο ΠΑΣΟΚ για τα ομόφυλα ζευγάρια παρά το… μασάζ στην ΚΟ

admin