Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε ο Παύλος Γερουλάνος – «Όποιος κι αν κερδίσει, αύριο πρέπει να ξεκινήσουμε τη δουλειά»

Στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ ο Παύλος Γερουλάνος.

Εξερχόμενος της αίθουσας ο κ. Γερουλάνος δήλωσε ότι σήμερα, με τον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών, «ολοκληρώνεται μια εξαιρετικά σημαντική εσωκομματική διαδικασία που εξελίχθηκε ομαλά και συντεταγμένα.

Καλώ όλους τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ και σήμερα να έρθουν να ψηφίσουν, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να έχουμε το αποτέλεσμα το οποίο θα είναι απόλυτα σεβαστό. Δεν έχουμε χρόνο την επόμενη μέρα.

Αύριο, όποιος κι αν κερδίσει, ξεκινά μια καινούρια μέρα. Αύριο πρέπει να ξεκινήσουμε τη δουλειά της αντιπολίτευσης προς τη ΝΔ και μια συντεταγμένη πορεία ώστε να κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές».

Ποιοι ψηφίζουν

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως τις 19:00 το απόγευμα. Δικαίωμα συμμετοχής στη σημερινή ψηφοφορία έχουν οι 303.000 που ψήφισαν την περασμένη Κυριακή και δεν χρειάζεται να καταβάλουν εκ νέου το αντίτιμο των 3 ευρώ.

Λίγο πριν τις 10.30 ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Σήμερα ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Γιατί τα δύσκολα είναι πίσω μας και τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Σήμερα ζητώ ξανά την εμπιστοσύνη σας».

Νωρίτερα, (λίγο μετά τις 9 το πρωί), άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα και ο Χάρης Δούκας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Η συμμετοχή είναι η δύναμή μας και σήμερα έχουμε μια ευκαιρία: Να αλλάξουμε πορεία».

Related posts

Στην Αλβανία αύριο ο Μητσοτάκης – Θα έχει συνάντηση με Ράμα

admin

Φωνές και ψίθυροι στην «πολυκατοικία»

admin

Τζαβάρας: Πλήγμα για το πολίτευμα, πρόβλημα για την κυβέρνηση οι υποκλοπές

admin

Σχέδιο για την ακρίβεια και τη φορολογία

admin

Στέφανος Κασσελάκης: Κατέθεσε στεφάνι για το Πολυτεχνείο στο μνημείο ΕΑΤ-ΕΣΑ

admin

Τον Ιούνιο το κυβερνητικό σχέδιο για ρεύμα, φυσικό αέριο και βενζίνη

admin

Δημοσκόπηση: Μαύρο στην κυβέρνηση στις ευρωεκλογές – Χάνει κι άλλο έδαφος η ΝΔ

admin

Αποστολάκης: Ο Κασσελάκης επέλεξε αυτούς που μοιράζεται τις ίδιες απόψεις

admin

Η διπλωματία των σεισμών, οι τουρκικές θέσεις και η δυσπιστία της Αθήνας

admin