Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκκλησία

«Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να ακολουθήσω την απόφαση εγώ και ο κ. Μπιάγκης. Την άλλη Κυριακή θα είμαι στην εκκλησία» είπε στο περιστύλιο της Βουλής ο Αλέκος Αυλωνίτης, ο βουλευτής Κερκύρας του ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο, μαζί με τον κεντροαριστερό συνάδελφό του, έθεσε εκτός εκκλησίας ο μητροπολίτης του νησιού επειδή υπερψήφισαν τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Δεν είναι απαραίτητο να προσφέρουν στους ρασοφόρους ευκαιρίες για σόου, πάντως. Ετσι κι αλλιώς, εκείνοι κηρύττουν στους ήδη προσηλυτισμένους.

Τύποι

Γιατί ιδρύθηκε η Πλεύση Ελευθερίας; Σύμφωνα με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, «η Πλεύση Ελευθερίας έγινε ώστε τύποι σαν τον κύριο Τσίπρα να μην ξαναεξαπατήσουν τον κόσμο» γιατί ο πρώην συριζαίος αρχηγός «πήρε την εμπιστοσύνη του κόσμου και την έκανε κουρελόχαρτο, την καταπάτησε και παραβίασε και το Σύνταγμα». Μάλιστα. Αρα, τελικά το κόμμα της δεν δημιουργήθηκε μόνο για μοιράσει αγάπη και καρδούλες στους απανταχού αριστερούς. Υπάρχει και για να μας θυμίζει ότι οι πρώην σύντροφοι καταλήγουν οι χειρότεροι εχθροί.

Γονατογράφημα

Μιλώντας στη Βουλή, ο Στέφανος Παραστατίδης αποφάνθηκε ότι το νομοσχέδιο Πιερρακάκη δεν είναι μεταρρύθμιση αλλά «γονατογράφημα» και εξήγησε πως το ΠΑΣΟΚ «σε παραρτήματα που θα μοιάζουν με πανεπιστήμια» δεν συναινεί. Εντάξει. Αν ανησυχεί τόσο για το είδος του εκσυγχρονισμού της χώρας, όμως, θα μπορούσε να συμβάλει στη συγγραφή του σχεδίου νόμου. Να καταθέσει βελτιωτικές προτάσεις και να δώσει τη συναίνεσή του εφόσον αυτές ληφθούν υπόψη. Θα μπορούσε, δηλαδή, να συμπεριφερθεί σαν κόμμα εξουσίας κι όχι σαν ένα διαμαρτυρίας.

Ψησταριές

Μέσα σε όλα τ’ άλλα ο Κυριάκος Πιερρακάκης έλαβε επιστολή από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Νέμεσις που του ζητά να απαγορεύσει τις ψησταριές που στήνονται σε σχολεία κάθε Τσικνοπέμπτη γιατί τα παιδιά «μαθαίνουν να περιφρονούν τη ζωή των υπόλοιπων ζώων». Πληροφορίες ότι ο υπουργός εξετάζει την εισαγωγή της διδασκαλίας του βιγκανισμού ελέγχονται ως αναληθείς. Κάτι τέτοιο, άλλωστε, θα προκαλούσε μεγαλύτερες αντιδράσεις κι από τα μη κρατικά ΑΕΙ και τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών μαζί.

Related posts

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

admin

Τέμπη: Χαμός μετά το εξώδικο της οικογένειας του νεκρού μηχανοδηγού – Διεκόπη η συνεδρίαση της εξεταστικής

admin

Ομόφυλα ζευγάρια: Ο Μητσοτάκης αναζητά τον κατάλληλο χρόνο να νομοθετήσει το δικαίωμα στο γάμο

admin

ECHO CHAMBERS

admin

Ακονίζουν μαχαίρια για την Εξεταστική για τα Τέμπη

admin

Τέμπη: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει «ειλημμένη η απόφαση απαλλαγής» και αποχωρεί από την Εξεταστική

admin

Να παραπεμφθεί ο Κώστας Αχ. Καραμανλής στον φυσικό του δικαστή, ζητεί η Τζάκρη

admin

Δημοσκόπηση: Απώλειες για ΝΔ – Δεν «τραβάει» ακόμη ο Κασσελάκης

admin

Ουκρανία: Τζιλ Μπάιντεν, Μαρέβα Μητσοτάκη και Ανίκ Πέντερς ενώνουν τις δυνάμεις τους για τις γυναίκες και τα παιδιά

admin