Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δώρα Αυγέρη για μηνύματα β’ γύρου: Ρωγμή στη μονοκρατορία Μητσοτάκη και τέλος της οικογενειοκρατίας

Τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών σχολίασε μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα MEGA, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι αποτελούν μια ρωγμή στη μονοκρατορία Μητσοτάκη.

Αρχικά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην εκλογή του Στέλιου Αγγελούδη στον Δήμο Θεσσαλονίκης, τονίζοντας πως το «συντριπτικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη καταδεικνύει και τη μεγάλη σημασία της συνένωσης των προοδευτικών δυνάμεων για τις μεγάλες ανατροπές, τις μεγάλες αλλαγές και τον μέλλοντα χρόνο».

«Η δική μας στάση ήταν ξεκάθαρη από την αρχή, από την πρώτη Κυριακή, όταν ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ξεκάθαρα και ανοιχτά ότι στον β΄γύρο των εκλογών υποστηρίζει τους προοδευτικούς υποψήφιους και τα προοδευτικά σήματα. Και ο Κώστας Ζαχαριάδης ήταν από τους πρώτους που είχα συγχαρεί τον Χάρη Δούκα και την επόμενη ημέρα έγινε η συνάντηση που έστειλε πολλά μηνύματα και πολλούς αποδέκτες».

«Ρωγμή στη μονοκρατορία του Μητσοτάκη»

Με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει λόγο για την «πρώτη μεγάλη ρωγμή του καθεστώτος Μητσοτάκη» αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών, η Δώρα Αυγέρη τόνισε πως πρόκειται για μία ρωγμή στο προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και το τέλος της οικογενειοκρατίας.

«Η μεγάλη ρωγμή είναι στη μονοκρατορία του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην αλαζονεία της ΝΔ, όπως αυτή εκφράστηκε και στον α’ γύρο των εκλογών. Θεωρούμε ότι είναι μεγάλη ρωγμή, γιατί στο διάστημα που διανύσαμε τα κυβερνητικά στελέχη άσκησαν όση επιρροή μπορούσαν και έκαναν ωμές παρεμβάσεις», είπε.

Ένα από τα μηνύματα της κάλπης ήταν ότι οι πολίτες δεν δέχονται χειραγώγηση της ψήφου, είπε.

«Έκλεισε ο κύκλος της ήττας»

Ο επόμενος στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι ευρωεκλογές, με την Δώρα Αυγέρη να αναφέρει πως ο κύκλος της ήττας έκλεισε για το κόμμα.

«Έκλεισε ο κύκλος της ήττας και πάμε μέσω της διαδικασίας της ανασυγκρότησης, με ορίζοντα τις ευρωεκλογές, για να πετύχουμε τις μεγάλες πολιτικές νίκες προς όφελος της πατρίδας και της κοινωνίας», είπε.

Related posts

Ερντογάν: Αναζητά έξοδο από το ΝΑΤΟ;

admin

ΜΟΕ: Συναντήθηκαν οι επικεφαλής της Ελληνικής και Τουρκικής Αντιπροσωπείας

admin

Στη ΛΑΡΚΟ ο Στέφανος Κασσελάκης – «Οι άνθρωποι θέλουν να δουλέψουν»

admin

Κτηματολόγιο: Η απάντηση της κυβέρνησης για τις εικόνες ντροπής

admin

Ειδική καμπάνια για συσπείρωση στον Βορρά

admin

Κύπρος: Viral τα κρυμμένα τασάκια στο Προεδρικό Μέγαρο

admin

Power Pass: Επεκτείνεται και για τον Ιούνιο – Επίδομα επικινδυνότητας στους πυροσβέστες

admin

Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ για τη φύλαξη των συνόρων στον Εβρο

admin

Μητσοτάκης από Λέρο: «Να γράφει “5” μπροστά το ποσοστό μας στα Δωδεκάνησα» – Τι είπε για την Τουρκία

admin