Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν θα είναι εύκολο για εμάς όταν αναλάβουμε» λέει ο Κασσελάκης από τη Βουλή

«Δεν θα είναι εύκολο για εμάς όταν αναλάβουμε», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης, σχολιάζοντας τις επιδόσεις της κυβέρνησης στον τομέα της οικονομίας.

Κατά τη διάρκεια σύντομης συνάντησής του με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, στο περιθώριο της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την ακρίβεια στην ολομέλεια της Βουλής, ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε ότι «δεν μπορούμε να λέμε ότι η Ελλάδα ευημερεί, την ώρα που το 20% όντως περνάει καλύτερα και το 80% είναι σε χειρότερη κατάσταση».

Ερωτηθείς για τη μετάβασή του στην Παλαιστίνη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είπε ότι θα πάει την Κυριακή στη Δυτική Όχθη, «αν βέβαια με αφήσει το Ισραήλ».

Σε ερώτηση για το εάν «έχουν γίνει οι απαραίτητες διευθετήσεις;» απάντησε: «Ναι, αλλά μετά τη δήλωση που έκανα για την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους… Εξάλλου, είμαι ο μόνος «αμερικανόφερτος», όπως λένε, που είπε κάτι τέτοιο».

Φουλ επίθεση από Φάμελλο σε Μητσοτάκη

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος στη διάρκεια της προ ημερησίας συζήτησης στη Βουλή για την ακρίβεια και στην αισχροκέρδεια.

«Ο ελληνικός λαός έχει μία σοφή φράση. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Καταφέραμε να σας φέρουμε στη Βουλή λίγο πριν τις ευρωεκλογές για το βασικότερο πρόβλημα του ελληνικού λαού που αφορά στην ακρίβεια» τόνισε ο κ. Φάμελλος στην αρχή της ομιλίας  του και πρόσθεσε ότι «εδώ και χρόνια τα λαϊκά νοικοκυριά δεν μπορούν τα τα βγάλουν πέρα ενώ την ίδια ώρα κάποιοι σωρεύουν υπερκέρδη».

Related posts

«Να φτάσουμε σε αποτέλεσμα, χωρίς να προηγηθεί κρίση»

admin

Μητσοτάκης: «Να μην δούμε ‘τερατογένεση’ με Τσίπρα, Ανδρουλάκη, Βαρουφάκη»

admin

Προσφυγή από Εύα Καϊλή: Κάνει λόγο για «βίαιη παραβίαση ασυλίας»

admin

«Καρφιά» Μητσοτάκη σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ: «Να φύγω εγώ και να έρθει ποιος;»

admin

Πορεία

admin

Στέλνουν το «Anadοlu» στους πανηγυρισμούς για τον «Αττίλα»

admin

Όλα όσα θα γίνουν στη Βουλή από Δευτέρα: Η ορκωμοσία των βουλευτών, οι προγραμματικές και η πρώτη σύγκρουση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης

admin

Γάμος ομοφύλων: Υλοποιεί συνταγματικές αρχές ελευθερίας και ισότητας, λέει η Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής

admin

Ορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα που θα ψηφίσουν οι Έλληνες του εξωτερικού

admin