Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αυξάνει το ποσοστό του στο καζίνο Πάρνηθας η Intracom, deal με ΛΑΜΨΑ

Τη συμφωνία με την Intracom Ventures για την απόκτηση ποσοστού στην κυπριακή θυγατρική της που ελέγχει ποσοστό στη Regency Hellenic Investments ανακοίνωσε η ΛΑΜΨΑ, επιβεβαιώνοντας σχετικές πληφορορίες του -.gr. 

Ειδικότερα, η ΛΑΜΨΑ σε συνέχεια των από 31.07.2023, 02.08.2023 και 06.11.2023 ανακοινώσεών της, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η εταιρεία προέβη σήμερα, κατόπιν σχετικών διαπραγματεύσεων, στην υπογραφή συμβάσεως μετόχων (shareholders agreement) με την εταιρεία «Intracom Ventures Μονοπρόσωπη Α.Ε.» (100% θυγατρική της εισηγμένης εταιρείας «Intracom Holdings Α.Ε.») σχετικά με την εκ μέρους της τελευταίας είσοδο κατά ποσοστό 25% στην μέχρι σήμερα 100% Κυπριακή θυγατρική μας «Selene Enterprises Company Limited», δια της οποίας θα πραγματοποιηθεί η ήδη ανακοινωθείσα και εγκεκριμένη απόκτηση μειοψηφικής συμμετοχής στην εταιρεία Regency Hellenic Investments S.A. μέσω συνδυασμένης απόκτησης του ποσοστού μετοχών (33,91%) που κατέχουν στην ως άνω εταιρεία τα πιστωτικά ιδρύματα ALPHA BANK, EUROBANK και ΕΘΝΙΚΗ ΤΡ-ΖΑ και του αντίστοιχου ποσοστού εκ του δανείου (Senior Facility Loan), που κατέχουν στην εταιρεία Regency Entertainment A.E. τα πιστωτικά ιδρύματα ALPHA BANK, EUROBANK και ΕΘΝΙΚΗ ΤΡ-ΖΑ.

Η συμμετοχή της Intracom Ventures AE στην Selene Enterprises Company Limited θα υλοποιηθεί μέσω αυξήσεων κεφαλαίου, προκειμένου να καλύψει την αναλογία της (25%) στην εν γένει χρηματοδότηση της συναλλαγής, η δε συναφθείσα σύμβαση μετόχων μεταξύ της Εταιρείας μας και της «Intracom Ventures ΑΕ» ρυθμίζει καταλλήλως τις μετοχικές σχέσεις των μερών.

Υπενθυμίζεται ότι η ολοκλήρωση της εν γένει επένδυσης της Εταιρείας στην Regency Hellenic Investments A.E. τελεί υπό την αίρεση εγκρίσεως της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, τη λήψη τυχόν άλλων αναγκαίων κανονιστικών ή συμβατικών εγκρίσεων και την ταυτόχρονη απόκτηση του αντίστοιχου τμήματος μετοχών και δανείων, που κατέχουν οι πωλήτριες τράπεζες κατά τα ως άνω.

Η Εταιρεία θα ενημερώνει άμεσα το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Related posts

Ολοκληρώθηκε και φέτος το πρόγραμμα κατάρτισης γεωπόνων της Μπάρμπα Στάθης

admin

Aύξηση κερδών σημείωσε το 2022 η Intertech

admin

Το W Costa Navarino, πρώτο ξενοδοχείο με πιστοποίηση από το International LGBTQ+ Travel Association

admin

Στην Ελλάδα από την Info Quest Technologies οι έξυπνες κλειδαριές igloohome

admin

Motor Oil: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Anemos Res

admin

Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας και ψηφιακών δεξιοτήτων από την Coral Gas

admin

Νέα επιτόκια καταθέσεων από Πειραιώς, μειώσεις προμηθειών

admin

Ο Όμιλος Ηρακλής συστήνει Γενική Διεύθυνση Βιώσιμης Ανάπτυξης

admin

Μεγάλη πτώση τζίρου και ζημιές για την Motor Oil το 2020

admin