Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντεπίθεση Κασσελάκη με περιοδείες σε όλη την Ελλάδα

Η πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη και του επιτελείου του θέλει γρήγορα να ανατάξει τον χώρο μετά τις αλλεπάλληλες διασπάσεις και αποχωρήσεις. Αυτό όπως λένε προϋποθέτει μια μακρά εξωστρέφεια, όπως περιοδείες ανά την Ελλάδα και δη άμεσα σε περιοχές όπως η Ηπειρος. Επούλωση των οργανωτικών πληγών. Εδώ δίνουν το παράδειγμα δε, της άμεσης αντικατάστασης του γραμματέα του ΚΣ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ που αποχώρησε το Σάββατο Κωνσταντίνου Βλαχάκη από τον νέο γραμματέα Κωνσταντίνο Παναγιωτόπουλο.

«Εντός των επόμενων ημερών πρόκειται να αναληφθούν πρωτοβουλίες για την ανασυγκρότηση της Νεολαίας μας, πάντα με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία και τις πραγματικές ανάγκες των νέων, αλλά και όλων των πολιτών», ήταν η άμεση ανακοίνωση μετά την αποχώρηση των 37 μελών του ΚΣ. Την ίδια ώρα θέλουν μαζί με το να είναι ο βασικός πόλος δομικής αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση- σε ένα νέο περιβάλλον που προστίθεται μια αντιπολιτευόμενη ΚΟ στη Βουλή – να είναι εκείνοι που ανοίγουν τη διαδικασία συμπορεύσεων.

Οπως με την πρόσκληση του Νίκου Κοτζιά και της Κίνησης Πράττω που έκανε δεκτή ο Κασσελάκης αναφέροντας δε πως «μέσα από τον πλουραλισμό και τη διεύρυνση θα προκύψει η (ανα)σύνθεση των προοδευτικών δυνάμεων, θα βαθύνουν οι συνεργασίες, θα παραχθούν νέες ιδέες, θα υλοποιηθούν στόχοι και θα επιτευχθούν κοινά οράματα. Κυρίως, όμως, θα δημιουργηθούν μέτωπα αντίστασης και αναγέννησης απέναντι στις διαρκείς πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές προκλήσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο». Παράλληλα συνεχίζεται η δουλειά για τη στελέχωση των 27 νέων θινκ τανκ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με υπεύθυνη τη Διάνα Βουτυράκου και μέσω της πλατφόρμας του isyriza (εδώ την επιστασία έχει ο Λευτέρης Κρέτσος).

Related posts

Μετά τις γιορτές η απόφαση Μητσοτάκη για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

admin

Νέο φρένο Μητσοτάκη για έξτρα παροχές στους αγρότες λίγο πριν το μεγάλο συλλαλητήριο

admin

Μητσοτάκης από Καλλιθέα: Το κλίμα μυρίζει ήδη εκλογές

admin

Επίσημη ομολογία για τη… Eurovision!

admin

Συνέχεια και μήνυμα

admin

Ευρωβουλή: Ζητά την ακύρωση του τουρκολιβυκού μνημονίου

admin

Ανοικτός διάδρομος για τα F-35 στην Ελλάδα

admin

Οι ΗΠΑ κρατούν στο «ψυγείο» τα τουρκικά F-16

admin

Παπανδρέου στην DW: Μόνο η διπλωματία δίνει λύσεις

admin