Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχω υποστεί bullying από τον Κασσελάκη λέει η Νοτοπούλου

Στην αποκάλυψη ότι η ίδια έχει υποστεί εκφοβισμό από τον Στέφανο Κασσελάκη προχώρησε η βουλεύτρια Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου, αναφερόμενη στις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ίδια μιλώντας στο MEGA, επέμεινε στην άποψή της για διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη σημειώνοντας ότι «πρέπει να παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας», ενώ χαρακτήρισε επικίνδυνες για τη Δημοκρατία τις εκφράσεις του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, περί κουκουλοφόρων.

«Παραβιάζει διαρκώς το καταστατικό»

Σύμφωνα με την κ. Νοτοπούλου, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να ξαναβρεί τους ρυθμούς του και να ασκήσει ισχυρή αντιπολίτευση. «Με ευθύνη του Στέφανου Κασσελάκη και των ανθρώπων που υποστήριζαν τις επιλογές του, η ατζέντα άλλαζε διαρκώς με όρους παραπολιτικής, εσωστρέφειας και διχασμού. Ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει να παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας, διότι παραβιάζει διαρκώς το καταστατικό του κόμματος», είπε και πρόσθεσε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει τις αποφάσεις του, προχωράμε σε εκλογές. Έχουμε πρόεδρο Κοινοβουλευτικής Ομάδας τον Νίκο Παππά, που έδωσε χθες μία εξαιρετική συνέντευξη Τύπου και απάντησε στα ερωτήματα που έθεσαν οι δημοσιογράφοι με απόλυτη σαφήνεια».

«Είναι δυνατόν ο κος Κασσελάκης να μη σέβεται την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής; Υπάρχουν εξουσίες που δεν ελέγχονται σε δημοκρατικά κόμματα; Δεν πρέπει να μιλήσει επιτέλους η βάση;» διερωτήθηκε.

«Ο Κασσελάκης όταν εξελέγη είπε ότι θα κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Επίσης, είπε ότι εγγυάται την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ και ότι σέβεται το καταστατικό. Ένα χρόνο μετά απέδειξε ότι τίποτα από αυτά τα τρία είναι ικανός να φέρει εις πέρας», συμπλήρωσε.

«Έχω υποστεί bullying από τον Κασσελάκη»

Η Κατερίνα Νοτοπούλου αποκάλυψε επίσης πως είχε στοχοποιηθεί από τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Υπήρχαν διαρροές από το γραφείο Τύπου του Κασσελάκη για στοχοποιήσεις, δικής μου και άλλων στελεχών, του Χρήστου Σπίρτζη και της Όλγας Γεροβασίλη, που είχαμε διαφορετική προσέγγιση», είπε και πρόσθεσε:

«Έχω στοχοποιηθεί, έχουμε δεχτεί bullying και απειλές, κι εγώ προσωπικά, αλλά όλα αυτά τα αφήναμε και πηγαίναμε παρακάτω. Έχω υποστεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη. Όλα αυτά τα αφήσαμε στην άκρη προσπαθώντας να επιτελέσουμε τον ρόλο μας».

Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως οι αλλαγές που είχε προτείνει ο Στέφανος Κασσελάκης οδηγούσαν στη διάλυση του κόμματος και σημείωσε:

«Από τη στιγμή που αναφέρεται σε κουκούλες και κουκουλοφόρους, από τη στιγμή που μιλά για εκτροπή, από τη στιγμή που δεν δέχεται τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων, μπορούμε να μιλήσουμε για απαξίωση της συλλογικής διαδικασίας και των συλλογικών αποφάσεων. Οφείλουμε να προστατεύσουμε το κόμμα μας».

Δείτε όσα είπε στο MEGA

Related posts

17,83% Στόχος ο Ιούνιος

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Οι αποφάσεις της Πολιτικής Γραμματείας για το Συνέδριο

admin

Υπόθεση Siemens: Εκλεισε οριστικά ο φάκελος των «μαύρων ταμείων» – Αθώοι οι κατηγορούμενοι

admin

Επικοινωνία Φάμελλου – Κικίλια για τα πύρινα μέτωπα

admin

Για την Κεντροδεξιά

admin

Πολάκης κατά Δρίτσα: «Oταν πας και προσκυνάς για πέντε λεπτά δημοσιότητας…»

admin

Δύο εισηγήσεις για το γαλάζιο αφήγημα

admin

Ο Μητσοτάκης αποκαλύπτει τι τατουάζ θα έκανε – Τι είπε για τη σχέση του με τη σύζυγό του, Μαρέβα

admin

Εθνικό ροζ

admin