Image default
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

Orilina Properties: Έναρξη προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών

Orilina Properties: Έναρξη προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών

Η «ORILINA PROPERTIES REIC» ανακοίνωσε ότι με την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 3ης Ιουνίου 2024, αποφασίστηκε η θέσπιση και έναρξη του Προγράμματος Αγοράς Ιδίων Μετοχών της Εταιρείας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στα άρθρα 49 και 50 του Ν. 4548/2018, όπως ισχύουν σήμερα.

Ειδικότερα, ο ανώτατος αριθμός των ιδίων μετοχών προς αγορά, δε θα υπερβαίνει το όριο των 3.000.000 μετοχών, το οποίο αντιστοιχεί σε ποσοστό λιγότερο από το 10% του εκάστοτε καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου που απαιτεί ο Νόμος.

Το Πρόγραμμα θα ισχύει για διάστημα δώδεκα (12) μηνών από την ημερομηνία λήψης της σχετικής απόφασης από τη Γενική Συνέλευση, ήτοι έως 3.6.2025. Για το χρονικό διάστημα:

α) μέχρι την ολοκλήρωση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου με επανακεφαλαιοποίηση του Ειδικού Αποθεματικού και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών οι οποίες θα διατεθούν δωρεάν και κατ’ αντιστοιχία του ποσοστού συμμετοχής, στους μετόχους της Εταιρείας, ορίζεται ως κατώτατη τιμή απόκτησης των ιδίων μετοχών τα τριάντα λεπτά του Ευρώ (0,30) και ανώτατη τιμή το ένα Ευρώ και πέντε λεπτά (1,05) και

β) μετά την ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου με επανακεφαλαιοποίηση του Ειδικού Αποθεματικού και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, οι οποίες θα διατεθούν δωρεάν και κατ’ αντιστοιχία του ποσοστού συμμετοχής, σε όλους τους μετόχους της Εταιρείας, και μέχρι την 3 η .6.2025, ορίζεται ως κατώτατη τιμή απόκτησης των ιδίων μετοχών τα τριάντα λεπτά του Ευρώ(0,30) και ανώτατη τιμή ενενήντα τέσσερα λεπτά του Ευρώ. (0,94).

Το Διοικητικό Συμβούλιο εξουσιοδοτήθηκε να ρυθμίσει περαιτέρω τους ειδικότερους όρους και τις σχετικές λεπτομέρειες για την εφαρμογή του ανωτέρω προγράμματος.

#ORILINA_PROPERTIES #ΑΓΟΡΑ_ΙΔΙΩΝ_ΜΕΤΟΧΩΝ #πρόγραμμα_αγοράς_ιδίων_μετοχών

Related posts

Χρηματιστήριο: Εγγύτερο όριο στήριξης οι 1.470 μονάδες για τον Γ.Δ.

admin

Ελλάκτωρ: Αγορά επιπλέον μετοχών Reds

admin

«Καμπάνες» 164.500 ευρώ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

admin

Χρηματιστήριο: Αναμένεται διατήρηση του θετικού momentum

admin

AVE: Πότε μπαίνουν στο ταμπλό οι νέες μετοχές της ΑΜΚ

admin

Noval Property: Στα 316 εκατ. ευρώ το μετοχικό κεφάλαιο

admin

ΟΤΕ: Στις 11/7 η καταβολή του μερίσματος €0,559341 ανά μετοχή

admin

Aegean: Η ΓΣ ενέκρινε την εξαγορά των warrants

admin

Η Mevaco διανέμει καθαρό μέρισμα €0,1425 ανά μετοχή

admin