Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Folli Follie: Εκκληση εργαζομένων να αποδοθούν στην εταιρεία τα περιουσιακά στοιχεία

Την έντονη ανησυχία τους για τις δικαστικές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση εξυγίανσης της Folli Follie και σωτηρίας της εργασίας τους εκφράζουν σε ανοικτή επιστολή τους οι άμεσα και έμμεσα εργαζόμενοι στην εταιρεία.

Στην επιστολή τους σημειώνουν, μεταξύ άλλων, «για πάνω από 6 χρόνια με καθημερινό άγχος, αλλά συγχρόνως με πείσμα και αυτοθυσία κρατάμε σε λειτουργία την εταιρεία, συνεισφέροντας με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για την αποπληρωμή ασφαλιστικών και φορολογικών υποχρεώσεων προς το δημόσιο. Κρατάμε σε λειτουργία έναν όμιλο, που συμβάλλει σημαντικά στην εθνική οικονομία και προσφέρει εργασία σε πάνω από 1.000 οικογένειες».

Στην ίδια επιστολή τονίζουν: «αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία να εκφράσουμε την ανησυχία μας και την έντονη απογοήτευσή μας για την αδιαφορία των θεσμικών οργάνων, για τις συνεχείς καθυστερήσεις στην αποδέσμευση των περιουσιακών στοιχείων της Folli Follie. Η απόδοση αυτών των περιουσιακών στοιχείων αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της εξυγίανσης και κυρίως προβλέπεται από τη σχετική συμφωνία που επικυρώθηκε από το δικαστήριο. Ζητούμε έστω και τώρα να δοθεί άμεσα λύση ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα η επιχείρηση και να εξασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας. Επιτέλους, μην τιμωρείτε εμάς και τις οικογένειες μας, αντί για τους πραγματικούς ενόχους…».

Related posts

Παπουτσάνης: Η στόχευση για τζίρο και κέρδη το 2023

admin

Νέες βαριές απώλειες και το 2020 για τον έντυπο Τύπο

admin

To πράσινο στοίχημα των 2,5 δισ. ευρώ της Motor Oil

admin

Νέο μέλος στο ΔΣ της ΓΕΚ Τέρνα ο Πέτρος Σουρέτης

admin

Tetra Pak: Επένδυσε €30 εκατ. στη συλλογή και ανακύκλωση συσκευασιών

admin

PwC: Παγκόσμια διάκριση για παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών ESG

admin

Μαργώνης (Παπαστράτος): Η Ελλάδα γνώρισε πραγματική ακμή όταν άνθισε η βιομηχανία της

admin

Γιατί η Μασούτης ποντάρει στους τουρίστες και στο… Airbnb

admin

Unibios: Τριπλό όφελος από την πώληση ακινήτου

admin