Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Airbnb: Οι 24 κορυφαίοι προορισμοί για ταξίδια το 2024

Τα ταξίδια του επόμενου έτους και οι δημοφιλείς προορισμοί, επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις και αναδυόμενες νέες τάσεις, όπως είναι οι περιπέτειες στην Ιαπωνία, ο εορτασμός του Καρναβαλιού και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού 2024.

Για τους λάτρεις του προγραμματισμού των διακοπών, η Airbnb αποκαλύπτει στην τελευταία έκθεσή της κάποιους από τους κορυφαίους προορισμούς και ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουμε.

Είναι ξεκάθαρο ότι παγκοσμίως, το 2024 διαμορφώνεται ως η χρονιά του τουρισμού και ήδη πολλοί διεθνείς προορισμοί εμφανίζονται στην κορυφή της λίστας των trendy προορισμών.

Πρώτος σταθμός της ταξιδιωτικής περιπέτειας του 2024, σύμφωνα με το travel.gr, είναι η Ιαπωνία, όπου οι επισκέπτες αναζητούν το μοναδικό μείγμα παράδοσης και νεωτερισμού. Μεταξύ των πιο δημοφιλών πόλεων για το 2024, αναδεικνύονται το Τόκιο, η Οσάκα και το Κιότο.

Παράλληλα, καθώς η πόλη του φωτός ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, το Παρίσι φαίνεται πιο ελκυστικό από ποτέ, με τις αναζητήσεις για τις 26 Ιουλίου – 11 Αυγούστου 2024 να αυξάνονται κατά περισσότερο από 7 φορές σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Εν τω μεταξύ, πέρα από τον Ατλαντικό, το Καρναβάλι ενθαρρύνει τους επισκέπτες να χορέψουν στον ρυθμό της σάμπα μέχρι τη Βραζιλία, με το Ρίο ντε Τζανέιρο να εμφανίζεται στις 24 πρώτες θέσεις της λίστας των τάσεων και η Βραζιλία να σημειώνει αύξηση στις αναζητήσεις κατά 136% για το Σαββατοκύριακο του Καρναβαλιού.

Στην εκπνοή σχεδόν του χρόνου, οι 24 κορυφαίοι προορισμοί για το 2024 σύμφωνα με την Airbnb, είναι οι: Ινδιανάπολη στην Ιντιάνα, Βαρσοβία στην Πολωνία, Οσάκα στην Ιαπωνία, Κιότο στην Ιαπωνία, Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή, Μαρακές στο Μαρόκο, Σαλβαδόρ στη Βραζιλία, Παρίσι στη Γαλλία, Ντίσελντορφ στη Γερμανία, Puerto del Carmen στα Κανάρια Νησιά της Ισπανίας, Μελβούρνη στη Αυστραλία, Φιλαδέλφεια στην Πενσυλβάνια, Λιλ στη Γαλλία, Στοκχόλμη στη Σουηδία, Τόκιο στην Ιαπωνία, Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία, Cortina d’Ampezzo στην Ιταλία, Μιλάνο στην Ιταλία, Ρώμη στην Ιταλία, Maceió στη Βραζιλία, Ντάλας στο Τέξας, Κολοράντο Σπρινγκς στις ΗΠΑ και Νασάου στις Μπαχάμες.

--

Related posts

Moody’s και Fitch βάζουν το αξιόχρεο του Ισραήλ στο μικροσκόπιο, πιθανή υποβάθμισή του

admin

Αποζημίωση ειδικού σκοπού: Οι προθεσμίες για τις δηλώσεις αναστολών και οι ημερομηνίες πληρωμών

admin

Β. Μαγκλάρας: «Άλμα προς τα εμπρός για τη χώρα η κατασκευή του Θριασίου Εμπορευματικού Κέντρου – προχωρά με γοργά βήματα η ανάπτυξή του»

admin

Φωτοβολταϊκά στη στέγη: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι του προγράμματος

admin

ΑΑΔΕ: 17 λουκέτα στον Λαγανά Ζακύνθου – Στα 850.000 ευρώ η φοροδιαφυγή

admin

Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής και Αργοσαρωνικού: Αύξηση 20% στην πληρότητα των ξενοδοχείων φέτος τον Μάρτιο

admin

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 20 Ιανουαρίου

admin

Η ανάφλεξη στον Καύκασο «καίει» την τουρκική λίρα – Κοντά σε χαμηλό διμήνου η ισοτιμία

admin

Συνήγορος του Καταναλωτή: Δεν δικαιολογούνται οριζόντιες αυξήσεις στα τιμολόγια υφιστάμενων συμβάσεων κινητής τηλεφωνίας

admin