Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Aνοιξαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα επιτάχυνσης startups του CapsuleT

Δόθηκε το εναρκτήριο λάκτισμα για το 7ο Πρόγραμμα Επιτάχυνσης που διεξάγει ο CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator ο Επιταχυντής του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Οι αιτήσεις δήλωσης συμμετοχής ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως τις 27 Ιουνίου 2024.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο νέος Κύκλος Επιτάχυνσης εστιάζει αποκλειστικά στην εξέλιξη και ανέλιξη καινοτόμων τεχνολογικών startups, που οραματίζονται και φιλοδοξούν την αλλαγή στη βιομηχανία του τουρισμού στην Ελλάδα. Διαρκεί 5 μήνες (Σεπτέμβριος 2024 – Φεβρουάριος 2025), ενώ προσφέρεται δωρεάν και χωρίς καμία άλλη οικονομική απαίτηση από τις συμμετέχουσες startups.

Σημειώνεται δε ότι το Πρόγραμμα απευθύνεται σε ομάδες που βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, προσφέρουν τεχνολογικές λύσεις με εφαρμογές στους τομείς της ξενοδοχίας και του τουρισμού και που προωθούν τους βασικούς άξονες ανάκαμψης του παγκόσμιου τουρισμού, όπως οι λύσεις βιωσιμότητας, εξοικονόμησης ενέργειας και τροφίμων, η διαχείριση φυσικών πόρων κτλ.

Στόχος του 7ου Κύκλου Επιτάχυνσης είναι οι νεοφυείς επιχειρήσεις να αποκτήσουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό περιεχόμενο και δραστηριότητες που θα τους επιτρέψουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να εξελίξουν τα business plans τους για την υλοποίηση των στόχων τους. Ακόμα, μέσω ενημερωτικών workshops, συναντήσεων συμβουλευτικής καθοδήγησης και δραστηριοτήτων δικτύωσης, θα τους δοθεί η δυνατότητα να αλληλοεπιδράσουν και να αναπτύξουν σχέσεις με επαγγελματίες του κλάδου, ενισχύοντας έτσι τις προοπτικές επιτυχίας τους στον κλάδο.

Τονίζεται εδώ ότι αφού οι υποψήφιοι έχουν διαβάσει αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα στο site, μπορούν να κάνουν την αίτησή τους εδώ.

Related posts

Mytilineos και όμιλος Καράτζη υπέγραψαν «πράσινο» PPA ισχύος 210 MW

admin

Νέα 24ωρη απεργία στα καράβια την Τετάρτη

admin

Στις 28 Ιουλίου η Γενική Συνέλευση της Ελλάκτωρ

admin

Παπαλεξόπουλος: Θα κρατήσει τουλάχιστον 5 χρόνια η ενεργειακή κρίση

admin

Διεθνής επιτυχία για την ΟΝΕΧ: Πρώτη φορά πλοία από την Αλγερία σε ελληνικό Ναυπηγείο

admin

United Fiber: Προχωρά στη σύνδεση Αθήνας-Θεσσαλονίκης

admin

Νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος της Bayer Ελλάς η Ana Vega

admin

Nova: Εμπλουτίζει την πλατφόρμα ΕΟΝ με δημοφιλείς εφαρμογές και παιχνίδια

admin

Εξαγορά εταιρείας logistics από τον όμιλο της Μελίνας Τραυλού

admin