Image default
PIRAEUS BANK

Στο Ταμπλό του Χρηματιστηρίου: To «ρεύμα» στη ΔΕΗ, το 5×5 στην Coca – Cola και η βουτιά της Performance

Ράλι

Από την καλύτερη συνεδρίαση των τελευταίων δύο μηνών προέρχεται η μετοχή της ΔΕΗ ( 4,2%), επιστρέφοντας κοντά στα κρίσιμα επίπεδα των 12 ευρώ και σβήνοντας ένα μεγάλο μέρος των απωλειών του Οκτωβρίου. Στα 4,5 δισ. ευρώ ανέρχεται η αποτίμηση της εισηγμένης, η οποία απέχει μόλις 6% από τις φετινές κορυφές των 12,6 ευρώ.

Υψηλά

Ένα σερί πέντε διαδοχικών ανοδικών συνεδριάσεων έχει συμπληρώσει η μετοχή της Coca – Cola, η οποία μέσα στον Οκτώβριο καταγράφει μόλις τρία πτωτικά κλεισίματα. Αυτό έχει φέρει την τιμή στις παρυφές των 34 ευρώ, δηλαδή των υψηλότερων επιπέδων της 4ετίας, έχοντας ενισχυθεί κατά τουλάχιστον 27% από τις αρχές του έτους.

5 δισ. ευρώ

Μπορεί η μετοχή της Πειραιώς να έλαμψε στη χθεσινή συνεδρίαση ( 2,07%), αλλά η τιμή της συνεχίζει σταθερά κάτω των ψυχολογικών ορίων των 4 ευρώ. Η συγκεκριμένη αντίσταση έχει ταλαιπωρήσει αρκετά την τράπεζα, η οποία βλέπει την αποτίμηση να έχει κολλήσει κάτω των 5 δισ. ευρώ, αδυνατώντας να επανέλθει πειστικά στα προ-placement επίπεδα.

Βουτιά

Στα 6,00 ευρώ έχει προσγειωθεί η μετοχή της Performance Technologies, η οποία για όσο διάστημα βρίσκεται στην Κύρια Αγορά «βλέπει» την τιμή της σταθερά σε καθοδικό έδαφος. Δεν είναι τυχαίο ότι από τις 31 Ιουλίου (ημέρα εισαγωγής στην Κ.Α.) έως και σήμερα, οι αθροιστικές απώλειες υπερβαίνουν το -16%, ψαλιδίζοντας κάτω του 30% τη φετινή απόδοση.

Λάτση: Το «διαζύγιο» με τη Lamda και οι επενδύσεις σε 3 1 εταιρείες του Χρηματιστηρίου

(Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν συνιστούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε μετοχής)

Related posts

Πειραιώς: Στα 370 εκατ. ευρώ η επίπτωση της Covid-19 το 1ο τρίμηνο

admin

Χρ. Μεγάλου: Το Next Generation θα καλύψει το επενδυτικό κενό

admin

Πειραιώς: Οι επικρατούσες τάσεις στην αποκρατικοποίηση της τράπεζας

ad

Στο Ταμπλό του Χρηματιστηρίου: Το μαρτύριο του… 4 στην Πειραιώς και η «γεμάτη» εβδομάδα της Motor Oil

ad

Στο Ταμπλό του Χρηματιστηρίου: Η διψήφια διόρθωση στη Mytilineos και η βουτιά 40% στην Cairo

ad

Πειραιώς: Τέσσερις στη β΄ φάση για το ΑΜΟΕΒΑ

admin

Μεγάλου: Στόχος η παροχή δανείων 5 δισ. το 2020

admin

Την συμφωνία πώλησης δραστηριοτήτων στη Σερβία ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς

admin

Πειραιώς: Δώρα στα 900.000 μέλη του προγράμματος yellow

admin