Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Στο στόχαστρο του Τομέα Δικαιοσύνης ο Άδωνις Γεωργιάδης για το ΚΕΕΛΠΝΟ

Βολές κατά του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δια μέσω του τομεάρχη Δικαιοσύνης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξανδρου Αυλωνίτη.

Όπως ανέφερε ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «για δεύτερη φορά ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης (και η παρέα του) βρέθηκαν αδιευκρίνιστοι. Αυτή τη φορά για τις παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΛΠΝΟ. Και πάλι δεν δόθηκαν απαντήσεις για το όργιο της παρανομίας επί της προηγούμενης παρουσίας του στο Υπ. Υγείας. Και πάλι απαιτούνται εξηγήσεις: αργά ή γρήγορα θα τις δώσει!».

Συνέχισε λέγοντας πως «η διάκριση των εξουσιών αποτελεί το θεμέλιο της συνταγματικής μας τάξης. Γι’ αυτό οι δικαστικές αποφάσεις είναι σεβαστές αλλά βέβαια κρίνονται. Η αθώωση της «παρέας του ΚΕΕΛΠΝΟ», παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση, σίγουρα γεννά ερωτηματικά. Απέναντι στο δημόσιο χρήμα πρέπει όλοι να είναι πολύ προσεκτικοί και να μη μένουν σκιές για τη διαχείρισή του, όπως εν προκειμένω».

«Η πολιτική ευθύνη του αρμόδιου υπουργού είναι βέβαιη και ακέραιη»

Κατά τον Αλέξανδρο Αυλωνίτη «έτσι η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό ή και σε αναιρετικό επίπεδο θα μπορούσε να δώσει τις αναγκαίες διευκρινίσεις για το πάρτυ προσλήψεων στο ΚΕΛΠΝΟ αλλά και να άρει την αντίφαση μεταξύ (αθωωτικής) δικαστικής απόφασης και (καταδικαστικής) εισαγγελικής πρότασης. Σε κάθε, όμως, περίπτωση η πολιτική ευθύνη του αρμόδιου υπουργού είναι βέβαιη και ακέραιη».

Καταληκτικά υπογράμμισε πως «η καθημερινή ζημιά των Ελλήνων πολιτών από την διακυβέρνηση ΝΔ, ιδίως στον τομέα της υγείας, είναι πασιφανής. Κύριος υπεύθυνος ο κ. Άδ. Γεωργιάδης. Η πολιτική και δικαστική εκκαθάριση του «βίου και της πολιτείας» του στο υπ. Υγείας είναι σίγουρο ότι θα διαρκέσει μέχρι τελικής διευκρίνισης».

Related posts

Μάχη για το σύνθημα που θα κερδίσει τις εκλογές

admin

Μάντζος σε Βορίδη για Τέμπη: Όταν έρθουν οι ποινικές δικογραφίες να είστε έτοιμοι

admin

Θρίλερ με τη Μοσάντ και ένα «τρομοκρατικό δίκτυο» στην Κύπρο

admin

Τα νοικοκυριά γονατίζουν από την ακρίβεια και ο Μητσοτάκης… διαφημίζει μειώσεις τιμών σε προϊόντα

admin

Υπονόμευση

admin

ΣΥΡΙΖΑ – Από όλα μέσα είχε η ΠΓ: Τελεσίγραφο Τσακαλώτου, αναγγελία γάμου Κασσελάκη και μετάθεση συνεδρίου

admin

Στο ευρωπαϊκό στόχαστρο για ζητήματα κράτους δικαίου η Ελλάδα

admin

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον βασιλιά Κάρολο

admin

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

admin