Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Πολάκης: Νέες βολές κατά ΣΥΡΙΖΑ – Στρέφει τα βέλη του εναντίον του Καπνισάκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ

Ανοίγει τη βεντάλια των επιθέσεων κατά κεντρικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης, καταφερόμενος αυτή τη φορά κατά του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μανώλη Καπνισάκη.

Όπως αναφέρει ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτηση στο Facebook, με αφορμή τη δικαστική εξέλιξη στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, «αλήθεια ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Πρόεδρός του και ο Τομέας Δικαιοσύνης που δεν αφήνουν τίποτα αναπάντητο γιατί δεν σχολίασαν καθόλου την προκλητική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που αφορά τη παρέα του ΚΕΕΛΠΝΟ. Άραγε ο κ. Καπνισάκης ως έμπειρος νομικός και γνώστης της υπόθεσης δεν τον ενημέρωσε για το τι διαπράχθηκε;».

Σημειώνεται ότι τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είναι ο βουλευτής Κέρκυρας Αλέξανδρος – Χρήστος Αυλωνίτης.

Ταυτόχρονα στην ανάρτηση που πραγματοποίησε ο Σφακιανός βουλευτής, αναφέρεται στην υπόθεση, υπογραμμίζοντας ότι θα προσφύγει στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου ζητώντας να ασκηθεί αναίρεση κατά της αθωωτικής απόφασης. Παράλληλα βάλλει κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, χαρακτηρίζοντάς τον «πρώην τηλεπλασιέ που σήμερα κάνει τον υπουργό υγείας».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΘΩΩΣΗ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (επειδή «τώρα ξεκινάμε»)

Το να απαγγείλει μια σύνθεση Δικαστηρίου μια απόφαση και να κηρύξει κάποιους αθώους, προσφέροντας έτσι ευκαιρία για αλαλαγμούς στο γνωστό λαδέμπορο και την παρέα του είναι πολύ εύκολο..

Το δύσκολο είναι όταν γραφεί αυτή απόφαση να περιέχει την ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία που απαιτεί ο νόμος, αν βέβαια έχει τη δυνατότητα η συγκεκριμένη σύνθεση να γράψει τέτοιου είδους απόφαση.

​Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι μπορεί να περιμένουν ή ότι έχουν λάβει υποσχέσεις ότι αυτό θα το κάνουν κάποιοι άλλοι για λογαριασμό τους.

Αντίθετα είμαι σίγουρος ότι θα επιχειρήσουν μόνοι τους να γράψουν μια απόλυτα τεκμηριωμένη απόφαση ώστε να δώσουν ακόμη περισσότερα επιχειρήματα εις βάρος μου, στον πρώην τηλεπλασιέ που σήμερα κάνει τον υπουργό υγείας ενώ παράλληλα εμφανίζεται σε προστατευμένα για αυτόν πάνελ σκορπώντας γέλιο.

Από τη πλευρά μου στη συγκεκριμένη υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ θα εξαντλήσω όλα τα νόμιμα δικαιώματα μου και θα προσφύγω στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ζητώντας να ασκηθεί αναίρεση κατά της αθωωτικής απόφασης, όποτε και αν αυτή καθαρογραφεί (άλλοι μιλάνε για πάνω από δυο χρόνια)

Ελπίζω ότι ο Εισαγγελέας στον οποίο θα αναθέσει την υπόθεση η κ. Αδειλίνη ή όποιος άλλος είναι τότε στη θέση της, θα πράξει το καθήκον του ανεπηρέαστα και δεν θ’ απορρίψει την αίτησή μου χρησιμοποιώντας και πάλι εκφράσεις του τύπου «αδιευκρίνιστα ή σύμπτωση παρακολουθήσεως 15 ατόμων» που απαξιώνουν το κύρος της δικαιοσύνης και προσβάλλουν το κράτος δικαίου όπως κατά κανόνα συμβαίνει τα τελευταία 5 χρόνια.

Ειλικρινά έχω σκεφτεί πολλές φορές αν αυτοί οι δικαστές που εξυπηρετώντας σήμερα απροκάλυπτα την κυβέρνηση εκδίδουν αποφάσεις εκτρώματα, όταν συνταξιοδοτηθούν θα έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους ή λόγω ότι οι περισσότεροι από αυτούς έχουν πολύ καλές σχέσεις με την εκκλησία πιστεύουν ότι θα εξομολογηθούν και θα τους συγχωρέσει ο Θεός.

Υγ1. Αλήθεια ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Πρόεδρός του και ο Τομέας Δικαιοσύνης που δεν αφήνουν τίποτα αναπάντητο γιατί δεν σχολίασαν καθόλου την προκλητική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που αφορά τη παρέα του ΚΕΕΛΠΝΟ. Άραγε ο κ. Καπνισάκης ως έμπειρος νομικός και γνώστης της υπόθεσης δεν τον ενημέρωσε για το τι διαπράχθηκε;;

Υγ2. Μου προκαλεί απορία γιατί τα ΜΜΕ παρόλο που αναφέρουν το όνομα του Εισαγγελέα (Παππάς) που πρότεινε την καταδίκη των κατηγορουμένων στη συγκεκριμένη δίκη επιμελώς απέκρυψαν τα ονόματα των δικαστών που εξέδωσαν αυτή τη «δίκαιη απόφαση» δηλαδή για παράδειγμα του προέδρου του κύριου Ντόκου!».

Related posts

«Φίμωτρο» για να μην ανοίξουν μέτωπα

admin

ΗΠΑ: Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ενέκρινε την πώληση «έως και 40» F-35 στην Ελλάδα έναντι 8,6 δισ. δολαρίων

admin

Ολοι (σχεδόν) φιλούν το χέρι της Εκκλησίας ενόψει των εκλογών

admin

Μητσοτάκης: Χαρακτηρίζει «υπέροχα νέα» την επικείμενη ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ

admin

Περιμένουν κορόνες από τον Ερντογάν μέχρι τις 31 Μαρτίου

admin

Τι συζήτησαν Μητσοτάκης και Κάρολος για το Τατόι

admin

Νέος υπηρεσιακός γενικός γραμματέας του ΥΠΕΞ ο Θεοχάρης Λαλάκος

admin

Νέα μηνύματα στην Αθήνα από την ευρωπαία εισαγγελέα

admin

Μετασεισμοί από το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

admin