Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κρι Κρι: Μπήκε στην αγορά των ΗΠΑ με το Greek Frozen Yogurt

Η σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι, πιστή στο όραμά της να προβάλλει δυναμικά την ελληνική διατροφική κληρονομιά σε ολόκληρο τον κόσμο, επεκτείνει τις δραστηριότητές της στις ΗΠΑ, ξεκινώντας τη διαδρομή της από τα σούπερ μάρκετ του Τέξας, με όχημα το μοναδικό Greek Frozen Yogurt.

Το λανσάρισμα του Kri Kri Frozen Yogurt στις ΗΠΑ πραγματοποιείται μετά από την πολύ επιτυχημένη συμμετοχή της εταιρείας τόσο στη Διεθνή Έκθεση IDDBA στο Χιούστον του Τέξας τον Ιούνιο όσο και στη Newtopia στο Ντένβερ του Κολοράντο τον Αύγουστο. Και στις δύο αυτές διοργανώσεις, η Κρι Κρι αποκόμισε ιδιαίτερα θετικά σχόλια για τα προϊόντα της, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση.

Η εταιρεία πραγματοποιεί την είσοδό της στις ΗΠΑ με μια προϊοντική γκάμα που περιλαμβάνει μια ποικιλία γεύσεων και συσκευασιών. Τα βασικά χαρακτηριστικά του Greek Frozen Yogurt είναι η Αυθεντικότητα, η Απόλαυση και η Ευεξία.

Η ελληνική γαλακτοβιομηχανία συνδυάζει την υψηλή της τεχνογνωσία στις κατηγορίες του γιαουρτιού και του παγωτού για την παραγωγή του απολαυστικού Kri Kri Greek Frozen Yogurt. Επιπλέον, το γεγονός ότι η παραγωγή του γίνεται με τη χρήση αυθεντικού ελληνικού γιαουρτιού ενισχύει ακόμα περισσότερο τη μοναδικότητα του προϊόντος.

Αξίζει να αναφερθεί πως η συγκεκριμένη κατηγορία έχει λάβει θετικά σχόλια όχι μόνο για τις συνταγές της αλλά και για την πλήρη και απολαυστική γκάμα σε διάφορες γεύσεις και συσκευασίες. Τέλος, το Kri Kri Greek Frozen Yogurt αποτελεί μία πιο υγιεινή απόλαυση σε σχέση με το κλασικό παγωτό, ενώ περιέχει ζωντανές καλλιέργειες γιαουρτιού, ιδιαίτερα ωφέλιμες για την υγεία του πεπτικού συστήματος.

Το ελληνικό γιαούρτι εδώ και μια δεκαετία γνωρίζει τεράστια επιτυχία στην αγορά των ΗΠΑ και ξεπερνά σε αξία τα 3 δισ. δολάρια, αποτελώντας μια τεράστια ευκαιρία ανάπτυξης για την Κρι Κρι. Μάλιστα, η Κρι Κρι είναι η μοναδική εταιρεία παγκοσμίως που χρησιμοποιεί το δικό της αυθεντικό ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι στην παραγωγή του Greek Frozen Yogurt, ενισχύοντας έτσι το συγκριτικό της πλεονέκτημα.

Ο Διευθυντής Εξαγωγών της Κρι Κρι, Ανδρέας Μυλωνάς, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που εισάγουμε το αυθεντικό ελληνικό Greek Frozen Yogurt της Κρι Κρι στην αγορά των ΗΠΑ. Η είσοδος μας στις ΗΠΑ αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία μας και πιστεύουμε ότι το προϊόν μας θα κερδίσει την καρδιά των Αμερικανών καταναλωτών. Το Kri Kri Greek Frozen Yogurt συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία, ενώ η υψηλή ποιότητα, η αυθεντικότητα και η μοναδική του γεύση αποτελούν τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα που μας ανοίγουν νέους δρόμους ανάπτυξης».

Related posts

«Πράσινο» φως για επενδύσεις στο λιμάνι του Πειραιά

admin

Εξαγορά εταιρείας logistics από τον όμιλο της Μελίνας Τραυλού

admin

Motor Oil-ΕΤΕπ: Συμφωνία χρηματοδότησης για δίκτυο φόρτισης Ι.Χ. και σταθμούς υδρογόνου

admin

Deal $1,3 εκατ. στην Ασία για την Advent Technologies

admin

ΛΑΝΑΚΑΜ: Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο

admin

Πάνω από 3.500 μαθητές συμμετείχαν στο 3×3 Schools powered by ΔΕΗ

admin

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Ετοιμάζει μεγάλες κινήσεις σε Ρουμανία-Βουλγαρία

admin

ΟΤΕ: Πράσινο φως από τη ΓΣ στην απόσχιση κλάδου και την ακύρωση ίδιων μετοχών

admin

Μυλωνάς (ΕΤΕ): Υπερήφανος για την επιτυχή έκβαση της δημόσιας προσφοράς από το ΤΧΣ

admin