Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

AI και επιχειρηματικότητα: Η SOFTONE σε ρόλο οδηγού

Sponsored Content


Η «τεχνητή νοημοσύνη» (TN ή αγγλιστί ΑΙ) είναι ένας όρος που ακούμε όλο και περισσότερο κάθε μέρα. Σε αντίθεση με άλλα τεχνολογικά trends που εκτοξεύτηκαν στο επίκεντρο της προσοχής επενδυτών, επαγγελματιών, χρηστών και μέσων ενημέρωσης αλλά σύντομα εξαφανίστηκαν, η ΤΝ ήρθε για να μείνει. Αυτό συμβαίνει διότι το ΑΙ προσθέτει πραγματική αξία, γι’ αυτό και το βλέπουμε να υιοθετείται από όλους σχεδόν τους κλάδους. Από την ταχύτερη και ακριβέστερη διάγνωση ασθενειών στον ιατρικό τομέα μέχρι τη δημιουργία περιεχομένου, η τεχνητή νοημοσύνη μεταμορφώνει την καθημερινότητα πολλών τομέων με χειροπιαστά αποτελέσματα και οφέλη. Ως φυσικό επακόλουθο, το ΑΙ έχει βρει θέση και στον επιχειρηματικό κόσμο.









Πώς η τεχνητή νοημοσύνη εξελίσσει την επιχειρηματικότητα

Η τεχνητή νοημοσύνη δεν είναι ένας μονόλιθος που εφαρμόζεται ως έχει. Πρόκειται για μία ευπροσάρμοστη τεχνολογία οι αρχές και οι τεχνικές της οποίας μπορούν να τροποποιηθούν με βάση τις ανάγκες κάθε κλάδου έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν τα ζητήματα που θα της τεθούν. Για την επιχειρηματική δραστηριότητα αυτό σημαίνει πως το AI μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικό εργαλείο για την επίτευξη στόχων όπως η βελτίωση της αποδοτικότητας και η επιτάχυνση της καινοτομίας.


Το «μυστικό» της επιτυχίας πίσω από κάθε σύστημα ΑΙ όμως κρύβεται στην ποιότητα και την ποσότητα των δεδομένων με τα οποία θα τροφοδοτηθεί. Για να δουλέψει ένα εργαλείο AI πρέπει να έχει πρόσβαση σε πολλές, χρήσιμες και σχετικές πληροφορίες.

Σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον, η προφανής λύση για τη σύνδεση του ΑΙ με τα δεδομένα που χρειάζεται είναι η ενσωμάτωσή της στο επιχειρηματικό λογισμικό

. Φέρνοντας την τεχνητή νοημοσύνη σε ένα εργαλείο που οι χρήστες ήδη γνωρίζουν και χρησιμοποιούν καθημερινά, η μετάβαση στην AI εποχή μπορεί να γίνει ομαλότερα. Η SOFTONE, μία από τις μεγαλύτερες και πλέον καινοτόμες εταιρίες παροχής λύσεων επιχειρηματικού λογισμικού, έχει ήδη ξεκινήσει την επανάσταση του ΑΙ και στο business software, εισάγοντας την τεχνητή νοημοσύνη στις επιχειρήσεις και στο λογισμικό που χρησιμοποιούν.









Τεχνητή νοημοσύνη στην επιχείρηση με τη SOFTONE

Η SOFTONE, μέλος του Ομίλου Olympia, έχει αναγνωρίσει την τεράστια δυναμική του ΑΙ στον επιχειρηματικό κλάδο ακόμα και πριν η συγκεκριμένη τεχνολογία γίνει καθημερινό θέμα συζήτησης. Εδώ και χρόνια εργάζεται επάνω στη δυνατότητα αξιοποίησης του ΑΙ στην πράξη, μέσα από την ανάπτυξη και προσθήκη εργαλείων AI στις λύσεις που χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις για την υποστήριξη της καθημερινής τους λειτουργίας. Αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών υπήρξε η εισαγωγή στην αγορά, της πρωτοποριακής πλατφόρμας Digital Commerce (B2B και B2C) “SOFTONE Shopranos”.


Ειδικότερα, οι επιχειρήσεις (ηλεκτρονικού εμπορίου αλλά και digital agencies) που έχουν επιλέξει την πλατφόρμα Shopranos της SOFTONE για τις e-commerce ανάγκες τους, έχουν εργαλεία ΑΙ στη διάθεσή τους για περισσότερα από 3 χρόνια τώρα. Με

το Shopranos, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα δημιουργίας περιεχομένου για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω AI, ενώ μπορούν να χρησιμοποιήσουν το AI και για βελτιστοποίηση του υπάρχοντος περιεχομένου. Έτσι τα κείμενα που εμφανίζονται στο e-shop είναι πλέον υψηλότερης ποιότητας και ακολουθούν πιστότερα τις επιταγές του SEO σήμερα. Αυτό εξασφαλίζει πως το περιεχόμενο εμφανίζεται στον κάθε χρήστη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, βελτιώνοντας την αγοραστική του εμπειρία.


Αυτός είναι ένας τρόπος με τον οποίο η δύναμη του AI μεταφέρεται έμπρακτα στη διάθεση της επιχείρησης. Τα γρήγορα αντανακλαστικά της, καθιστούν τη SOFTONE την πρώτη ελληνική εταιρεία που προσφέρει μια ολοκληρωμένη AI πρόταση για τους πελάτες της, θέτοντας παράλληλα στέρεες βάσεις για περαιτέρω εξέλιξη των εργαλείων με σκοπό την παροχή ακόμη περισσότερων και διευρυμένων δυνατοτήτων αυτοματοποίησης στις επιχειρήσεις της αγοράς.


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το site της SOFTONE

εδώ

Related posts

ΕΚΤ: Η Κριστίν Λαγκάρντ παρουσιάζει αύριο το σχέδιο για αύξηση επιτοκίων και στήριξη ευάλωτων οικονομιών

admin

Google: Εγκαινίασε νέο hub για την κυβερνοασφάλεια – Ξεκινά πρόγραμμα δωρεάν εκπαίδευσης φοιτητών και στην Ελλάδα (pics)

admin

Τσακλόγλου: Το νέο πληροφοριακό σύστημα και η ψηφιοποίηση του ασφαλιστικού ιστορικού θα επιταχύνουν την απονομή των συντάξεων 

admin

Νέο σταθμό υποδοχής LNG στην Αλεξανδρούπολη προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

admin

Χρηματιστήριο: Νέα άνοδος με διαδοχικά ρεκόρ και υψηλό 13 ετών

admin

Αργεντινή: Στα ύψη το κόστος ζωής – Στο 7,4% ο πληθωρισμός τον Ιούλιο

admin

Ενημέρωση για διαβίβαση προσωπικών δεδομένων στο πλαίσιο σχεδιαζόμενων μεταβιβάσεων απαιτήσεων

admin

Υπουργείο Εργασίας: Αλλαγές στις αποδοχές των αδειών νόσησης για γονείς λόγω κορωνοϊού

admin

Συντάξεις Ιουλίου: Αρχίζει αύριο η πληρωμή τους

admin