Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ο Μητσοτάκης φέρει την ευθύνη για το εγκληματικό κέντρο ΕΥΠ και Predator» λέει ο Ηλιόπουλος

Για την αποκάλυψη των 27 κοινών στόχων μεταξύ ΕΥΠ και Predator που αναφέρονται στο σημερινό δημοσίευμα του insidestory.gr, τοποθετήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς Νάσος Ηλιόπουλος στην ολομέλεια της Βουλής.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος απευθυνόμενος προς τα κυβερνητικά έδρανα αναρωτήθηκε αν «τώρα για αυτό θα μιλήσετε, θα απολογηθείτε, για το γεγονός ότι η κυβέρνησή σας έφτιαξε ένα ενιαίο εγκληματικό κέντρο παρακολουθήσεων χρησιμοποιώντας παράνομα λογισμικά;».

Ακολούθως ο Νάσος Ηλιόπουλος αναφέρθηκε σε κάποιους από τους στόχους των παρακολουθήσεων σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα. «Ήταν ο οικονομικός εισαγγελέας ο οποίος χειριζόταν τις φορολογικές υποθέσεις του κ. Λαβράνου. Ήταν ο εφοριακός ο οποίος ήταν προϊστάμενος στην υπηρεσία, που είχε δεσμεύσει λογαριασμούς του κ. Λαβράνου. Ήταν η κ. Μανιάτη, στέλεχος της ΕΛΑΣ, διευθύντρια στην υπηρεσία στην οποία εξετάστηκε το κινητό του δολοφονημένου Καραϊβάζ».

«Αν νομίζετε ότι με την απομάκρυνση του Δημητριάδη το λύσατε το πρόβλημα, δεν έχετε καταλάβει τι θα γίνει»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς έκανε λόγο για μετατροπή της χώρας σε παιδική χαρά του οργανωμένου εγκλήματος. «Έχετε μετατρέψει τη χώρα σε παιδική χαρά του οργανωμένου εγκλήματος. Ο κύριος Μητσοτάκης φέρει προσωπικά την ευθύνη για την ύπαρξη του κοινού εγκληματικού κέντρου ανάμεσα σε ΕΥΠ και Predator. Και αν νομίζετε ότι με την απομάκρυνση του κυρίου Δημητριάδη το λύσατε το πρόβλημα, δεν έχετε καταλάβει τι θα γίνει», είπε.

Τέλος ο Νάσος Ηλιόπουλος τόνισε ότι υπάρχουν πολύ συγκεκριμένες πολιτικές και ποινικές ευθύνες για τα στελέχη της κυβέρνησης που έχουν εμπλακεί και έχουν συντονίσει τις παρακολουθήσεις.

Καταληκτικά στην παρέμβασή του εκτίμησε πως «το γεγονός ότι η πολιτική ηγεσία παρακολουθούσε την άλλη μισή πολιτική ηγεσία και κανένας δεν μιλάει είναι κοινωνικό ζήτημα και δεν έχετε ξεμπλέξει. Ούτε θα τη σβήσετε αυτή την ιστορία».

Δείτε το βίντεο της παρέμβασης του Νάσου Ηλιόπουλου:

Related posts

Αντώνης Συκάρης: Ο Μητσοτάκης τον αποχαιρετά με στίχους του Παλαμά

admin

Νέα Ένωση Κέντρου ονειρεύονται στελέχη, ενώ Ανδρουλάκης και Κασσελάκης συναντιούνται

admin

Τι συζήτησαν Δένδιας με την αλβανίδα ομόλογό του: «Η λύση για τις θαλάσσιες ζώνες θα βρεθεί στη Χάγη»

admin

Μητσοτάκης: Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Ζελένσκι, δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά

admin

Δείπνα, δίαυλοι και συναντήσεις – Ολο το βαθύ παρασκήνιο

admin

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ατυχές γεγονός η ακύρωση της συνάντησης με Σούνακ»

admin

Νικητές και χαμένοι στο χρηματιστήριο του ΣΥΡΙΖΑ

admin

Προκλητικός Καλίν: «Αν η Ελλάδα επεκτείνει τα χωρικά ύδατα, θα υποστεί βαριές συνέπειες»

admin

Ανδρουλάκης: Καταδικάζω απερίφραστα τις θηριωδίες έναντι των αμάχων στην Ουκρανία

admin